0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, εγώ πήγα σε ένα ωδείο συνοικιακό και εξήγησα στον υπεύθυνο τι ακριβώς θέλω: είμαι εκπαιδευτικός και θέλω να βελτιώσω την άρθρωση, το ηχόχρωμα της φωνής μου και να μιλάω πολύ χωρίς να κουράζομαι.Έτσι, ξεκίνησα με την καθηγήτρια φωνητικής του συγκεκριμένου ωδείου διάφορες ασκήσεις. Απευθυνθείτε λοιπόν στο πιο κοντινό ωδείο, που έχετε.
Παράθεση από: Joanne στις Δεκεμβρίου 03, 2007, 06:39:49 pmΣυνάδελφοι, εγώ πήγα σε ένα ωδείο συνοικιακό και εξήγησα στον υπεύθυνο τι ακριβώς θέλω: είμαι εκπαιδευτικός και θέλω να βελτιώσω την άρθρωση, το ηχόχρωμα της φωνής μου και να μιλάω πολύ χωρίς να κουράζομαι.Έτσι, ξεκίνησα με την καθηγήτρια φωνητικής του συγκεκριμένου ωδείου διάφορες ασκήσεις. Απευθυνθείτε λοιπόν στο πιο κοντινό ωδείο, που έχετε.Ναι, αλλά πόσο κοστίζει αυτό; Εσένα πόσο σου παίρνουν;
Είμαι πολύ λίγο στις σχολικές αίθουσες κι ήδη έχω πρόβλημα με το λαιμό μου , γιατί αν και δεν "μπηζω τις φωνές" πρέπει να μιλάω πολύ δυνατά ώστε να μ ακουει κι ο τελευταίος σε μια τάξη με 25-30 παιδιά δίπλα στο δρόμο ! Κάθε μέρα με πονάει πολύ κι έχω αρχίσει να προβληματίζομαι σοβαρά .Εσεις πώς τ αντιμετωπίζετε ? πόσο θα θελα ένα μικρόφωνο