0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kasta στις Ιουλίου 30, 2006, 06:55:23 pmΠαράθεση από: Autaras στις Ιουλίου 30, 2006, 12:24:16 pmΑπό εκεί και πέρα όποιος θέλει να το παίξει σύστημα και να παίζει με τις πιθανότητες είναι δικαίωμά του. Καταθέστε μία αίτηση απλή και κατανοητή. Οι αλχημείες δεν είναι της ώρας.Στο κάτω κάτω αν δεν θέλετε να διοριστήτε φέτος, αφήστε χώρο στους επόμενους που πραγματικά το θέλουν. Απλή και κατανοητή αίτηση Με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις την αίτησή σου σύνθετη και δυσνόητη Τι εννοείς με τις αλχημείες Ποιος σου έδωσε την εντύπωση πως δε θέλει να διοριστεί φέτος και σε ποιους αναφέρεσαι και απευθύνεσαι Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά το δ :Dικό σου ποστ και την απάντηση μου και θα καταλάβεις τι εννοώ.ΠαράθεσηΣε μένα λοιπόν αναφερόσουν ... Δε χρειάζεται εγώ να ξαναδιαβάσω τι έγραψα αλλά εσύ γιατί εσύ το παρανόησες. Με το ότι δε θέλω να αφήσω τίποτα στην τύχη (έκφραση που αποδεικνύει από μόνη της αυτό που σου εξηγώ) δεν εννοούσα φυσικά ότι δε θα τσεκάρω τα κουτάκια αλλά ότι θέλω να γίνει η τοποθέτησή μου σε μία από τις 30 δικές μου επιλογές. Με τίποτα δε θα διακινδύνευα να χάσω ένα διορισμό για τον οποίο μόχθησα κι εγώ όπως τόσοι άλλοι. Μη βιάζεσαι λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα και να κρίνεις ... Θα εκτιμούσα επίσης να κάνεις εξαρχής το όποιο σχόλιό σου ευθέως σε δική μου παράθεση αν και ήταν οφθαλμοφανές ότι με μένα τα "πήρες". Κακώς ...Η προσπάθεια να ενημερωθείς με το να εκφράζεις απορίες γιατί δε θέλεις να κάνεις λάθη είναι δικαίωμα όλων και ένας από τους λόγους ύπαρξης του συγκεκριμένου forum. Πάρε σειρά όλα τα ποστ που έχω κάνει και αν βρεις κάτι που είναι ενάντια στο παραπάνω βγάλτο βιτρίνα εδώ.
Παράθεση από: Autaras στις Ιουλίου 30, 2006, 12:24:16 pmΑπό εκεί και πέρα όποιος θέλει να το παίξει σύστημα και να παίζει με τις πιθανότητες είναι δικαίωμά του. Καταθέστε μία αίτηση απλή και κατανοητή. Οι αλχημείες δεν είναι της ώρας.Στο κάτω κάτω αν δεν θέλετε να διοριστήτε φέτος, αφήστε χώρο στους επόμενους που πραγματικά το θέλουν. Απλή και κατανοητή αίτηση Με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις την αίτησή σου σύνθετη και δυσνόητη Τι εννοείς με τις αλχημείες Ποιος σου έδωσε την εντύπωση πως δε θέλει να διοριστεί φέτος και σε ποιους αναφέρεσαι και απευθύνεσαι
Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να το παίξει σύστημα και να παίζει με τις πιθανότητες είναι δικαίωμά του. Καταθέστε μία αίτηση απλή και κατανοητή. Οι αλχημείες δεν είναι της ώρας.Στο κάτω κάτω αν δεν θέλετε να διοριστήτε φέτος, αφήστε χώρο στους επόμενους που πραγματικά το θέλουν.
Σε μένα λοιπόν αναφερόσουν ... Δε χρειάζεται εγώ να ξαναδιαβάσω τι έγραψα αλλά εσύ γιατί εσύ το παρανόησες. Με το ότι δε θέλω να αφήσω τίποτα στην τύχη (έκφραση που αποδεικνύει από μόνη της αυτό που σου εξηγώ) δεν εννοούσα φυσικά ότι δε θα τσεκάρω τα κουτάκια αλλά ότι θέλω να γίνει η τοποθέτησή μου σε μία από τις 30 δικές μου επιλογές. Με τίποτα δε θα διακινδύνευα να χάσω ένα διορισμό για τον οποίο μόχθησα κι εγώ όπως τόσοι άλλοι. Μη βιάζεσαι λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα και να κρίνεις ... Θα εκτιμούσα επίσης να κάνεις εξαρχής το όποιο σχόλιό σου ευθέως σε δική μου παράθεση αν και ήταν οφθαλμοφανές ότι με μένα τα "πήρες". Κακώς ...Η προσπάθεια να ενημερωθείς με το να εκφράζεις απορίες γιατί δε θέλεις να κάνεις λάθη είναι δικαίωμα όλων και ένας από τους λόγους ύπαρξης του συγκεκριμένου forum.
ΠαράθεσηΠιστεύω οτι η kasta εννοεί (είναι και δική μου άποψη) οτι καλό είναι να επιλέξουμε τις περιοχές που μας βολεύουν περισσότερο και είναι κοντά στις περιοχές που μένουμε (Οι καλύτερες επιλογές για ΄μας). Στο κάτω κάτω 30 επιλογές είναι και έχουμε και τα κουτάκια που στην χειρότερη περίπτωση θα μας βάλουναυτό δε μ'αρέσει Θέλω να πάω εκεί που θα επιλέξω εγώ κάπου μακριά ή σε δυσπρόσιτα.το πιο πιθανό (Όποιος έχει τα μόρια για διορισμό αν βάλει τα κουτάκια και τις περιοχές που τον ενδιαφέρουν θα διοριστεί) εγώ αυτό έκανα.Εγώ προσωπικά αυτό έκανα. Παράθεση
1)Αν δηλώσει μόνο 30 περιοχές, οι οποίες καλυφθούν από τους προηγούμενους και δεν επιλέξει το κουτάκι χάνει τον διορισμό.2)Αν δεν δηλώσει δυσπρόσιτα και επιλέξει το κουτάκι όπου επιθυμεί να διοριστεί σε όλα τα δυσπρόσιτα τότε διορίζεται.Αλλά και πάλι δεν έιναι σίγουρα τα παραπάνω γιατί μιλάμε για καταστάσεις υπό συνθήκες.Επειδή όμως είναι ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ και όχι ωρομισθία ή αναπλήρωση, πιστεύωότι κάποιος παίζει το κεφάλι του αν δεν επιλέξει τα 2 κουτάκια κάτω.Φυσικά καθένας έχει τους λόγους του, αλλά αργότερα θα τρέχει για ενστάσεις(θα είναι ήδη αργά).Οι άνθρωποι το γράφουν ξεκάθαρα στην εγκύκλιο..."ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν όλες τις περιοχές διορισμού καθώς και όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες, προκειμένου να εξασφαλίσουν το διορισμό τους." Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να το παίξει σύστημα και να παίζει με τις πιθανότητες είναι δικαίωμά του. Καταθέστε μία αίτηση απλή και κατανοητή. Οι αλχημείες δεν είναι της ώρας.Στο κάτω κάτω αν δεν θέλετε να διοριστήτε φέτος, αφήστε χώρο στους επόμενους που πραγματικά το θέλουν.
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργια στο club και θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρω για την βοήθειά σας.1. Πώς γίνεται το μείρασμα των θέσεων στο 30μηνο; α) Προηγούνται πρώτα οι 30 προτιμήσεις όλων των 30μηνιτών που έχουν δικαίομα να κάνουν αίτηση και μετά τα Λοιπά και τα Δυσπρόσιτα; β)Ή μόλις σταματήσουν στον πρώτο που δεν πιάνει καμιά από τις 30 προτιμήσεις του, απευθείας του δίνουν μια από τα λοιπά; Νομίζω ότι είναι συμαντική η ερώτηση γιατί με μια καλή επιλογή θέσεων στις 30 (δηλ: στις πρώτες προτημήσεις δυσπρόσιτα ή δύσκολες περιοχές) μπορεί να διοριστεί άτομο που δεν είχε ελπίδες φέτος, αν ισχύει η πρώτη περίπτωση.2. Τα δυσπρόσιτα προηγούνται ή έπονται; Μέχρι πέρσι ήξερα ότι προηγούντω, διαβάζοντας την φετινή εγκύκλιο μου φαίνεται ότι έπονται.
Νομίζω ότι μπορείς μέχρι 3 Αυγούστου να κάνεις διορθώσεις.
Που μπορώ να βρω πως χωρίζονται οι περιοχές Α/θμιας όταν διαιρούνται σε Α,
Καλημέρα παιδιά.Μέσα σε όλο αυτόν τον "οργασμό" σκλέψεων και ερωτήσεων και αναζητήσεων θα ήθελα να συμβάλλω και εγώ με κάποιες απορίες και εάν μπορεί κάποιος ας μου δώσει κάποια απάντηση.Αφορά τους ΠΕ09 αλλά ίσως και άλλες ειδικότητες:1) Δηλώνουμε όλες τις περιοχές και δυσπρόσιτα. Συγκεκριμένα έχουμε μόνο 14 περιοχές και ένα (1) δυσπρόσιτο !!.Εχει νόημα να "τσεκάρουμε" και το κουτάκι για λοιπές