0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζετε? Είμαι κλάδος ΠΕ1710 και η προκύρηξη είναι η 5Π/2008. Μήπως έχετε ιδέα πότε περίπου θα γίνει ο διαγωνισμός για αυτές τις ειδικότητες. Άκουσα κάτι για Δεκέμβρη είναι δυνατόν να είναι τόσο νωρίς αφού ακόμα τώρα παίρνουν τις αιτήσεις? Είναι νωρίς αν γίνει Δεκέμβρη και με έχει αγχώσει λίγο αυτό. Όποιος ξέρεις ας μου πει κάτι σχετικό...
αχ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, με καθησύχασε κάπως, γιατί αγχώθηκα να σου πω την αλήθεια μήπως είναι σε κανέναν μήνα οι εξετάσεις και δεν προλαβαίνω με τίποτα, ευχαριστώ πολύ πολύ...
εγω παλι εχω μια αλλη απορια :-\γιατι λεμε ασεπ 2008???αφου το 2009 θα δωσουμε απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης....
Οι εξετάσεις για τις 2Π και 3Π θα γίνουν ξεχωριστά.
Aκουσα στο ραδιοφωνο οτι το "Εθνος" αυριο θα εχει ολες τις εξελιξεις για διαγωνισμο των εκπαιδευτικων..Για να δουμε...
Παράθεση από: vasilikiP στις Νοεμβρίου 23, 2008, 03:54:45 pmAκουσα στο ραδιοφωνο οτι το "Εθνος" αυριο θα εχει ολες τις εξελιξεις για διαγωνισμο των εκπαιδευτικων..Για να δουμε... τι να σου πω ρε συ δεν ξερω κ' αυτοι τι λένε κ' στην ουσία δεν σου λένε κ' κατι που δεν ξέρεις απλα κάνουν κ' καλα μια δημοσιευση, αύριο θα έχει την ημ/νια διεξαγωγής του Ασεπ κ' τελικα σου λένε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ναι τοτε, αλλα ακομα δεν μας έχουν απαντήσει οι τάδε κτλ....πετανε το δόλωμα για να βγάζουν χρήματα οι εφημερίδες, γιατι όλοι θα πάνε να την πάρουνε να μάθουνε τι κ' πως κ' εμεις τσιμπάμε....
Mια γνωστή μου παιδιά που δουλεύει σε σχολείο , της είπαν ότι θεωρούν σίγουρο ότι θα δώσουμε το Δεκέμβρη και τους τρέχουν όλους να προλάβουν να κανονίσουν εξεταστικά κέντρα και επιτηρητές.