0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα όσον αφορά τα ιδιαίτερα αν είσαι καλός και έχεις και κάποιες διασυνδέσεις με άλλους καθηγητές δε νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο να έχεις 3-4 μαθήματα κάθε χρόνο. Τώρα αυτό με τον εκβιασμό που έχει ακουστεί εδώ στο φόρουμ από πολλούς δεν είναι ρεαλιστικό. Αλήθεια πόσοι είναι οι καθηγητές που εκβιάζουν τους μαθητές τους για να τους κάνουν και ιδιαίτερα? είναι τόσοι πολλοί? και αν ναι γιατί δεν τους καταγγέλει κανένας, γιατί αν κάποιος το κάνει συστηματικά τις καταγγελίες δεν τις γλιτώνει. Ας προσέχουμε λοιπόν τι λέμε γιατί το να τα ισοπεδώνεις όλα και να τους βγάζεις όλους εκβιαστές είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να απαντήσεις με επιχειρήματα ώστε να αντικρούσεις μια άλλη άποψη. Αφορισμούς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλοι και να τους βγάλουμε όλους κλέφτες και απατεώνες, αυτό είναι το πιο εύκολο
Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε,παιδιά! Ακόμη και σε περιπτώσεις με σημαδεμένα χρήματα οι ποινές ήταν αμελητέες. Δυσμενής μετάθεση από το σχολείο δίπλα στο σπίτι σου σε σχολείο στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο. Σιγά την τιμωρία!
η ακομα πιο εντυπωσιακο...στερηση μισθου για 2 μηνες
Παράθεση από: thlemaxos355 στις Δεκεμβρίου 17, 2007, 10:17:05 amη ακομα πιο εντυπωσιακο...στερηση μισθου για 2 μηνες Κι εμενα μου ειπαν οτι καθηγητης που τον καλεσαν στη Δ/νση ν'απολογηθει, ειπε στο διευθυντη "εσεις δεν κανατε ποτε ιδιαιτερα?" και δεν του επεβαλαν καμια ποινη, ουτε για τα ματια του κοσμου. Αρα, αφου δεν υπαρχουν συνεπειες για τους παρανομους, γιατι να προβει ο οποιοσδηποτε σε καταγγελια? Γιατι υπαρχει καν ο συγκεκριμενος νομος, αναρωτιεμαι? Ας τον τροποποιησουν (να κανουν οι καθηγητες ιδιαιτερα με αποδειξεις) για να ειναι τουλαχιστον νομοτυποι οσοι δημοσιοι υπαλληλοι θελουν να βγαλουν παραπανω χρηματα μ'αυτον τον τροπο.
Όσον αφορά την πρόσθετη από ότι έχω καταλάβει την σαμποτάρουν από το υπουργείο είναι φανερό, μόλις τώρα ξεκίνησε Δεκέμβρη μήνα.
και κανονικα να ξεκινουσε παλι δεν εχει προοπτικη...ο ελληνας σε τετοια θεματα(παιδεια,υγεια) εμπιστευεται τον ιδιωτη...και κατα την γνωμη μου καλα κανει...
Παράθεσηκαι κανονικα να ξεκινουσε παλι δεν εχει προοπτικη...ο ελληνας σε τετοια θεματα(παιδεια,υγεια) εμπιστευεται τον ιδιωτη...και κατα την γνωμη μου καλα κανει...Καθόλου καλά δεν κάνει. Εκτός και αν υπονοείς - ή μάλλον εννοείς ανοιχτά- ότι όσοι κάνουμε ΠΔΣ ή ενισχυτική είμαστε άχρηστοι! Γιατί μεταξύ μας, πάνω κάτω οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν μαθήματα σε φροντιστήρια κάνουν και ΠΔΣ. Αλλά, ακριβώς επειδή μερικοί μερικοί θεωρούν ότι εξ ορισμού στην παιδεία είναι καλύτερος ο ιδιώτης, διαλύονται τα τμήματα της ΠΔΣ και της ενισχυτικής. Και ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που κάνουν πολύ καλή δουλειά στην ΠΔΣ, ίσως και καλύτερη από πολλά φροντιστήρια! Και υπάρχουν και αρκετοί μόνιμοι που κάνουν καλή δουλειά. Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε και να μην απαξιώνουμε συναδέλφους έτσι εύκολα.
δεν θελω να απαξιωσω κανεναν..σιγουρα υπαρχουν και συναδελφοι που κανουν καλη δουλεια..αλλα με το μελλον του παιδιου σου δεν παιζεις..δεν μπορεις να λειτουργεις υποθετικα..αν θα εχει διαθεση ο εκπαιδευτικος αν θα εχει εμπειρια αν θα ειναι καλο το τμημα αν θα εχει μεταδοτικοτητα αν αν.η επιτυχια στις πανελληνιες δεν ερχεται ετσι απλα...στο φροντιστηριο καλως η κακως υπαρχει καλυτερη οργανωση.ετσι τουλαχιστον ομολογουν οι ιδιοι οι μαθητες.αν δεν σου αρεσει φευγεις ,μπορεις να κανεις το παραπονο σου κτλ..ενω καθηγητη στην ενισχυτικη δεν μπορεις να αλλαξεις...
οκ αλλά γιατί τα παιδιά δεν πάνε στην ενισχυτική εξ'αρχής και δεν της δίνουν ούτε μια ευκαιρία? Προκαταβολικά πιστεύουν ότι η ΠΔΣ δεν θα δουλέψει χωρίς να ξέρουν καν ποιος θα την κάνει. Αυτό δεν είναι δείγμα της νοοτροπίας τους? και στο κάτω κάτω ποιοι καθηγητές είναι καλύτεροι αυτοί που δουλεύουν στα σχολεία ή αυτοί που δουλεύουν στα φροντιστήρια? Για το μέσο όρο μιλάω πάντα. Και επειδή κάτι είπες για την εμπειρία, για πες μας αυτοί που δουλεύουν στα φροντιστήρια τι εμπειρία έχουν από τη βαθμολόγηση γραπτών? Με ποια ευθύνη δίνουν οδηγίες στους μαθητές πως να γράψουν όταν αυτοί οι ίδιοι δεν έχουν διορθώσει ούτε ένα γραπτό? Ποιοί παίζουν με το μέλλον των παιδιών? Μήπως αυτοί που προσπαθούν με διάφορους τρόπους να απαξιώσουν και όσους σοβαρούς καθηγητές που υπάρχουν δημόσιο, για να έχουν δικά τους ιδιαίτερα ή για να έχουν πολλά παιδιά στο φροντιστήριό τους?