0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣΤόμος Α´: J. Bliss-G. Cooper-Δ. Κολιόπουλος-
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι αξίζει το μεταπτυχιακό αυτό αρκετά ώστε να αφήσω κάποιο άλλο. Για να γίνω πιο σαφής έχω ήδη επιλεγεί στο "μεταπτυχιακή εξειδίκευση καθηγητών στις φυσικές επιστήμες" και τώρα είμαι στη φάση των εξετάσεων.Στην πορεία όμως συνειδητοποίησα ότι δε με γεμίζει ιδιαίτερα σαν μεταπτυχιακό και θα προτιμουσα κάτι πιο κοντά στην εκπαίδευση.Τι με συμβουλεύετε;Να συνεχίσω κάτι μόνο και μόνο για να έχω έναν μεταπτυχιακό τίτλο ή να ξανακάνω τα χαρτιά μου το Δεκέμβρη;
Το μεταπτυχιακο αυτο, ανανωριζεται οτι ειναι στις επιστημες της αγωγης και μοριοδοτειται αναλογα (2,5 ΜΟΝΑΔΕΣ) στο διαγωνισμο των εκπαιδευτικων ή δεν αναγνωριζεται για τον ΑΣΕΠ;
ΠαράθεσηΤΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣΤόμος Α´: J. Bliss-G. Cooper-Δ. Κολιόπουλος-
Παράθεση από: stargate στις Ιουνίου 25, 2011, 07:59:57 pmΠαράθεσηΤΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣΤόμος Α´: J. Bliss-G. Cooper-Δ. Κολιόπουλος-
Παράθεση από: dimstella στις Ιουνίου 26, 2011, 03:59:32 pmόποιος διαθετει το πλήρες κείμενο σε ηλεκτρονική μορφή θα το εκτιμούσα αν τυο μοιραζόταν με μαςΉταν ποτέ διαθέσιμα τα βιβλία του ΕΑΠ σε ηλεκτρονική μορφή; Δεν το νομίζω.. Ακόμη και μέσα στο χώρο των Θεματικών Ενοτήτων υπάρχουν σε αρχείο pdf μόνο τα περιεχόμενα των βιβλίων.. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει κάτι διαφορετικό..
όποιος διαθετει το πλήρες κείμενο σε ηλεκτρονική μορφή θα το εκτιμούσα αν τυο μοιραζόταν με μας
Παράθεση από: constans στις Ιουνίου 25, 2011, 02:48:39 pmΚαλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι αξίζει το μεταπτυχιακό αυτό αρκετά ώστε να αφήσω κάποιο άλλο. Για να γίνω πιο σαφής έχω ήδη επιλεγεί στο "μεταπτυχιακή εξειδίκευση καθηγητών στις φυσικές επιστήμες" και τώρα είμαι στη φάση των εξετάσεων.Στην πορεία όμως συνειδητοποίησα ότι δε με γεμίζει ιδιαίτερα σαν μεταπτυχιακό και θα προτιμουσα κάτι πιο κοντά στην εκπαίδευση.Τι με συμβουλεύετε;Να συνεχίσω κάτι μόνο και μόνο για να έχω έναν μεταπτυχιακό τίτλο ή να ξανακάνω τα χαρτιά μου το Δεκέμβρη;Μετά τα σημερινά (τις εξετάσεις εννοώ) στο ίδιο πρόγραμμα έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη.... Μήπως να πάω σε άτι άλλο; (όπως στο π.χ. ¨Σπουδές στην εκπαίδευση");;;;;;
Καλησπέρα Kakar! Αυτό ακριβώς που είπες σκέφτομαι να κάνω! Δεν είναι ότι μου φάνηκε πολύ δύσκολη ενότητα.Στις εργασίες τα πήγα πολύ καλά ενώ στην εξεταστική δεν πρόλαβα να κατέβω καν.Απλά απογοητεύτηκα λίγο με το περιεχόμενο σπουδών γιατί το είχα φανταστεί λίγο πιο κοντά στην εκπαίδευση.Έχεις δίκιο ότι ο τίτλος αποπρασανατολίζει εντελώς.Τέλος πάντων, θα συνεχίσω και ταυτόχρονα θα κάνω αίτηση το Νοέμβρη για το "Σπουδές στην εκπαίδευση" και ελπίζω...Αλήθεια πως πήγες στην εξεταστική;Και μια τελευταία ερώτηση: εκτός από την ΚΦΕ51 υποχρεούμαι να δηλώσω και την ΚΦΕ 60 φέτος;