0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπες στο portal του ΕΑΠ με τους κωδικούς σου και έχει ενεργοποιηθεί καρτέλα για τη δήλωση ΘΕ της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς. Εκεί έχει αναλυτικές οδηγίες και αναφέρει και τον αριθμό λογαριασμού.
Καλησπέρα συνάδελφοι!"Έχω επιλεγεί από το ΑΠΚΥ για το μεταπτυχιακό "Επιστήμες της Αγωγής" που είναι το αντίστοιχο των Σπουδών στην Εκπαίδευση κι έχω πάρει την ενότητα ΕΠΑ51 που είναι αντίστοιχη της ΕΚΠ51.Μήπως κάπιος που έχει κάνει ή κάνει το μεταπτυχιακό αυτό στο ΑΠΚΥ ή στο ΕΑΠ μπορεί να μοιραστεί μαζί μας πληροφορίες?
Θα ήθελα (αν υπάρχουν και είναι αυτό δυνατό) πληροφορίες για τις εργασίες που ανατίθενται σε αυτή την ενότητα (τίτλους εργασιών, εκφωνήσεις, οδηγίες κλπ) κι αν υπάρχει κάπoιο link με βιβλιογραφία (ηλεκτρονική) για να αρχίσω το διάβασμα από τώρα μιας και είναι τόσο δύσκολα. Τα βιβλία θα αργήσουν να μας σταλούν και δεν μας επιτρέπεται να έχουμε πρόσβαση στα forum όπου συζητούνται οι προβληματισμοί των φοιτητών (θα έχουμε πρόσβαση περί τα μέσα Σεπτ).Ευχαριστώ εκ των προτέρων
domenica πολύ χρήσιμα τα link που δημοσίευσες!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα!Domenica ευχαριστώ πολύ καταρχήν για τη διάθεσή σου να βοηθήσεις! Επίσης, οι πληροφορίες που παραθέτεις είναι εξαιρετικά χρήσιμες και ήδη έχω "κατεβάσει" πολύ υλικό που πιστεύω θα με οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια! Μου αρέσει πολύ το αντικείμενο και διαβάζω με χαρά! Εσύ, αν επιτρέπεται, εχεις τελειώσει το αντίστοιχο μεταπτυχιακο?