0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή αρχή σε όλους και από εμένα!!!! Φέτος ξεκινάω και εγώ.... επέλεξα τη θεματ.ενότητα ΕΚΠ50 ,Εξέλιξη του παιδιού στο κοινωνικό περιβάλλον .Έχω αρκετή αγωνία!Την έχει επιλέξει κανείς?
Σήμερα βγήκαν οι διδάσκοντες για τα τμήματα του μεταπτυχιακού ...εγώ έχω υπεύθυνο σε τμήμα Θεσσαλονίκης στην ενότητα γλώσσα , κοινωνία κι εκπαίδευση τον Κων/νο Ντίνα και στην ενότητα πολιτισμικές διαφορές στην εκπαίδευση την Ελένη Σκούρτου....γνωρίζει κανείς για τους διδάσκοντες αυτούς;
Mακριά από master που δεν έχουν ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΟ: επιστήμες αγωγής. Εκτός και αν το κάνετε και καλά για τη γνώση.
ΠΟιο επιτυχημένος είναι ένας στην Ελλάδα που έχει κοινωνική γνώση και ξέρει να ελίσσεται παρά επιστημονική.
Έχω το εξής ερώτημα:Το χρήσιμο υλικό που υπάρχει στο site του ΕΑΠ θεωρείται επίσημα ὐλη για τις εξετάσεις??Ή είναι για την έρευνα /εργασία.Με λίγα λόγια που θα εστιάσουμε ??Περισσότερο στα βιβλία ή και στα δύο για τις εξετάσεις?Ἒμαθα ότι ανήκει στην ύλη των εξετάσεων.Αν ξέρει κανείς ......Σας ευχαριστώ!