0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλα εγω δεν έχω δεκαετή εμπειρία καθώς κάνω απλά ιδιαίτερα. Πώς γίνεται να κληρώθηκα; Πρακτικά, λοιπόν, δεν μπορώ να το κάνω το μεταπτυχιακό;;; Να, κάτι που δεν περίμενα....
Παράθεση από: ntana στις Μαΐου 12, 2013, 04:25:00 pmΝαι αλλα εγω δεν έχω δεκαετή εμπειρία καθώς κάνω απλά ιδιαίτερα. Πώς γίνεται να κληρώθηκα; Πρακτικά, λοιπόν, δεν μπορώ να το κάνω το μεταπτυχιακό;;; Να, κάτι που δεν περίμενα....Τοτε πως εκανες αιτηση???Η δευτερη ''φουρνια'' εισαγομεμων που εγινε φετος εγινε αποκλειστικα και μονον για ατομα που ειχαν τουλαχιστον 10ετη προϋπηρεσια. Μαλιστα το ιδιο το συστημα του ΕΑΠ οταν εκανες αιτηση, σε εβαζε να κλικαρεις οτι ''εχω 10ετη προϋπηρεσια''. Στην περιπτωση που δεν παταγες αυτη την επιλογη πολυ απλα δεν δεχοταν την αιτηση σου. Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εκανες αιτηση με δηλωση ψευδων στοιχειων. Εχεις δυο επιλογες.Ή να στειλεις τα χαρτια σου χωρις προυπηρεσια και να εχεις τρεχαματα για ψευδη δηλωση ή να μην τα στειλεις καν. Εγω το δευτερο θα εκανα.. Πώς τα κατάφερα και το παρερμήνευσα έτσι ούτε που το καταλάβα...
Είχα υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ Σπουδές στην Εκπαίδευση. Στην κλήρωση δεν τα πήγα πολύ καλά, ήμουν κατηγορία
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 25, 2013, 08:05:56 pmΕίχα υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ Σπουδές στην Εκπαίδευση. Στην κλήρωση δεν τα πήγα πολύ καλά, ήμουν κατηγορία
Παράθεση από: rataplan στις Ιουλίου 25, 2013, 10:04:58 pmΠαράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 25, 2013, 08:05:56 pmΕίχα υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ Σπουδές στην Εκπαίδευση. Στην κλήρωση δεν τα πήγα πολύ καλά, ήμουν κατηγορία
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 25, 2013, 10:25:40 pmΠαράθεση από: rataplan στις Ιουλίου 25, 2013, 10:04:58 pmΠαράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 25, 2013, 08:05:56 pmΕίχα υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ Σπουδές στην Εκπαίδευση. Στην κλήρωση δεν τα πήγα πολύ καλά, ήμουν κατηγορία