0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσέθεσαν και κάτι τεταρτάκια σφήνα και για να μην πολυλογώ ενώ την επιπλέον ώρα της πρωινής ζώνης, αν τη μοιράσεις, βγαίνει μισή ώρα για κάθε συνάδελφο, τελικά η αύξηση ωραρίου για την απογευματινη βάρδια είνα 45 λεπτά. Είμαι στο ν/γειο 11.15 και η αποχώρηση των νηπίων είναι από 15.45 έως 16.00. Σύνολο 4 ώρες και 45 λεπτά.αυτα τα τεταρτα που κοψανε πριν και μετα και μας βαλανε προσελευση μαζί με τα παιδια και αποχωρηση(!) επισης μαζι τους ειναι θεαματικό! πως τα φερνουν ετσι και φαινεται να δουλευουμε το ίδιο...!δεν το καταλαβαίνω. καταρχήν 16 00 η ώρα δεν υπαρχει περίπτωση να φύγει κανείς αφού ακόμα και τα παιδιά να έχουν φύγει μεχρι να στριψεις που λεει ο λόγος, να κλειδώσεις, να μιλήσεις κα με κανένα γονιό.. πάει και το άλλο τεταρτο
Κανεις δεν προσβαλε καποιον προσωπικα, Εγω το μονο που θα ηθελα να ρωτησω στις "συνδικαλιστριες" ειναι αν ξερουν καποιον δημοσιο υπαλληλο που δουλευει 4,5 ωρες και παιρνει 1000
Κανεις δεν προσβαλε καποιον προσωπικα, γι αυτο sophie μην εξανιστασαι! Σχολιαστηκε απλως πολυ γενικολογα μια συγκεκριμενη νοοτροπια.
δεν θελετε τωρα να συγκρινουμε γνωστικα αντικειμενα: νηπιαγωγων, δασκαλων, φιλολογων.
Εμείς οι ίδιες που είμαστε μαμάδες, τι θα τα κάνουμε τα δικά μας τα παιδιά;;;Αύξηση ωραρίου, χωρίς αύξηση μισθού;και συνεχές τρέξιμο για να προλάβουμε το σχολείο των δικών μας παιδιών;
Παράθεση από: vifo στις Μαΐου 26, 2008, 02:35:48 pmδεν θελετε τωρα να συγκρινουμε γνωστικα αντικειμενα: νηπιαγωγων, δασκαλων, φιλολογων.επειδή δεν το καταλαβαίνω, θες να το εξηγήσεις; μάλλον δεν εισαι νηπιαγωγός και προφανως δεν γνωρίζεις την εκταση ων γνωστικών αντικειμένων μας
Παράθεση από: kathyk στις Μαΐου 26, 2008, 04:20:27 pmΠαράθεση από: vifo στις Μαΐου 26, 2008, 02:35:48 pmδεν θελετε τωρα να συγκρινουμε γνωστικα αντικειμενα: νηπιαγωγων, δασκαλων, φιλολογων.επειδή δεν το καταλαβαίνω, θες να το εξηγήσεις; μάλλον δεν εισαι νηπιαγωγός και προφανως δεν γνωρίζεις την εκταση ων γνωστικών αντικειμένων μαςΠΕ02 = προφανως ειμαι φιλολογος θα θελες να μου κοινοποιησεις ενα σχεδιο διδασκαλιας σου;