0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kathyk καλησπερα εξηγησε μου αναλυτικα σε παρακαλω πως θα διαμορφωθουν τα ωραρια στο ολοημερο και με την εφαρμογη της πρωινης ζωνης
Το προνόμιο της όρεξης για δουλειά δεν το έχουν όσοι είναι "απ' έξωΚαι συνεχίζοντας να μιλώ με το ίδιο "γλυκό" στυλάκι που αντιμετωπίσατε τους προβληματισμούς μας να πω (γιατί μάλλον βλέπετε αυτό που θέλετε και όχι αυτό που συμβαίνει) ότι το επιπλέον 7-8 μοιράζεται στις δύο υπεύθυνες νηπιαγωγούς του ολοήμερου (κοινώς, αυξάνεται το ωράριο της κάθεμιάς επιπλέον μισή ώρα, σωστά Χριστίνα ή κάνω λάθος?))Τώρα πού είδατε εσείς να ανοίγουν θέσεις για νέο κόσμο όταν αυτή τη μία ώρα την παίρνουν οι "από μέσα"...πολύ θα ήθελα να μου το εξηγήσετε...
γιατι απλα,πρωινη ζωνη σημαινει περισσοτερα παιδια αρα περισσοτερα ολοημερα τμηματα και π ε ρ ι σ σ ο τ ε ρ ο ι δ ι ο ρ ι σ μ ο ι
...βολευτηκατε και τα ξεχασατε καποιοι;
...γιατι απλα,πρωινη ζωνη σημαινει περισσοτερα παιδια αρα περισσοτερα ολοημερα τμηματα και π ε ρ ι σ σ ο τ ε ρ ο ι δ ι ο ρ ι σ μ ο ι
.Και κάτι που μόλις έμαθα...Από τα δημοτικά στέλνουν χαρτί στους γονείς για προαιρετική πρωνή και απογευματική ζώνη (4-5). Ας το περιμένουμε πολύ σύντομα και εμείς...
.εγω τρελλαθηκα οταν διαβασα για την αρνητικη σταση συναδελφων μου ειδικα οταν εχουμε να κανουμε και με χιλιαδες αδιοριστες ...πως το ξερουμε δηλ οτι το μετρο αυτο θιγει μονο και οχι βοηθαει τον κλαδο; να μαντεψουμε δηλ τι θα γινει αν εφαρμοστει η πρωινη ζωνη,και αν θα αυξηθει πολυ η λιγο ο αριθμος των παιδιων...αυτα
τα υπολοιπα κοριτσια,μεγαλοσχημονα,περι δικηγορων και λοιπων εγω τα βλεπω εκ του πονηρου ...και μονο οτι καποιοι ως εργατοπατερες θελουν να εκμεταλλευτουν τον κλαδο μας για πολιτικες σκοπιμοτητες ...και κανουν σουσουρο καθε φορα αντιδρωντας μ΄αυτο τον τροπο...ελεος !!!!!εδω που ειμαστε ησασταν καποτε...βολευτηκατε και τα ξεχασατε καποιοι; Ναι, να αντιδρασω, να απεργησω, αλλα με γνωμονα τη λογικη μου κι οχι το συμφερον αλλων που εξυπηρετουν αλλους...
...Κυριες μου αν δε μπορειτε να δουλεψετε αλλο μη στερητε τις θεσεις απο νεους συναδελφους που θελουν να δουλεψουν ! υπαρχει και η λυση της συνταξης .