Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πότε θα ξέρουμε σε ποια διεύθυνση θα πάμε;
Πότε πρέπει να πάμε να ορκιστούμε ;
Πότε θα ξέρουμε σε πιο σχολείο πάμε ;
θα ηθελα και εγώ να ρωτήσω κατι. η χρονια του διορισμου θεωρειται οτι υπηρετηθηκε η οργανικη; φετος ειναι η 2η χρονια μου και τοποθετηθηκα σε σχολειο που δεν ειχα δηλωσει. εκανα αιτηση για αποσπαση εντος πυσδε. αν παρω την αποσπαση σε αλλη περιφερεια (εννοειται εντος νομου) εχω δικαιωμα να κανω αιτηση για μεταθεση το νοεμβριο;
Ας πούμε ότι επιλέγω να μην παρακολουθήσω ΠΕΚ φέτος (μάλλον έτσι προβλέπω να κάνω). Πάω στη δευτεροβάθμια και ορκίζομαι και όλα τα σχετικά. Αυτό, μάλλον γίνεται τέλη Αυγούστου. Το σχολείο πότε θα το μάθω, λίγο πριν τις 11 του μήνα που ανοίγουν τα σχολεία ή νωρίτερα; Από την ορκωμοσία μέχρι να μάθω το σχολείο θα περιμένω σπίτι μου; Καλά τα έχω καταλάβει;
Παράθεση από: Sorrow στις Αυγούστου 04, 2009, 02:30:18 pmΠότε θα ξέρουμε σε ποια διεύθυνση θα πάμε;Δύο μέρες περίπου μετά τη λήξη των αιτήσεων διορισμού.Παράθεση από: Sorrow στις Αυγούστου 04, 2009, 02:30:18 pmΠότε πρέπει να πάμε να ορκιστούμε ;Θα σας ειδοποιήσουν με την ανακοίνωση των διορισμών. Πέρυσι ήταν 21-24 Αυγούστου.Παράθεση από: Sorrow στις Αυγούστου 04, 2009, 02:30:18 pmΠότε θα ξέρουμε σε πιο σχολείο πάμε ;Αν έχετε διοριστεί σε δυσπρόσιτο, το σχολείο θα το ξέρετε με την ανακοίνωση διορισμών.Αν έχετε διοριστεί σε ευρύτερη περιοχή, θα σας πουν από τη
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 04, 2009, 02:54:47 amSorry αν είμαι τόσο άσχετη αλλά παρατηρώντας την περσινή αίτηση διορισμού δεν είδα κανένα κουτάκι από αυτά που λέτε!!!Τι γίνεται αλλού κοιτάω?http://3grde-anatol.att.sch.gr/documents/aitisi_monimoi0809.doc
Sorry αν είμαι τόσο άσχετη αλλά παρατηρώντας την περσινή αίτηση διορισμού δεν είδα κανένα κουτάκι από αυτά που λέτε!!!Τι γίνεται αλλού κοιτάω?
Να ρωτήσω κάτι..... Εστω ότι διορίζομαι σε μια περιοχή..... Πως γίνεται η τοποθέτηση όταν τα μόρια είναι ίδια;;;; Δηλαδή αν κάποιοι δεν έχουμε μόρια( γάμου , παιδιών κλπ) με τι κριτήριο μας τοποθετούν μετά;;;;
Παράθεση από: martha8 στις Αυγούστου 05, 2009, 07:00:54 pmΝα ρωτήσω κάτι..... Εστω ότι διορίζομαι σε μια περιοχή..... Πως γίνεται η τοποθέτηση όταν τα μόρια είναι ίδια;;;; Δηλαδή αν κάποιοι δεν έχουμε μόρια( γάμου , παιδιών κλπ) με τι κριτήριο μας τοποθετούν μετά;;;;Απάντηση θα βρεις εδωhttp://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item8