Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον αιρετό που θα τον βρώ!!Που υπάρχουν?
Παρόμοιο συνέβη και σε μένα. Έχω μετπτυχικό στην Ειδική Αγωγή και είχα το τμήμα ένταξης στο Ν/Γ που ήμουν, την οποία θέση έπαιρνα με απόσπαση. Την δεύτερη χρονία και ενώ είχαν ξεκινήσει τα σχολεία και ήμουν κανονικά στο τμήμα ένταξης (με δύσκολα αυτιστικά παιδιά που δεν μπορούσαν να σταθούν μόνα τους στην τάξη) με πήρε ο προϊστάμενος τηλέφωνο και μου είπε να πάω σε ενα άλλο χωριό για να αναπληρώσω μια συνάδελφο για 1 μήνα. Τόνισα ότι εγώ έιχα το τμήμα ένταξης (για το οποίο εκέινη τη χρονιά δεν είχε έρθει κόμα η απόσπαση), ότι υπήρχαν άλλοι πιο νέοι συνάδελφοι (μια και συνηθίζεται, χωρίς να σημαίνει ότι έιναι και σωστό, ο πιο νέος να "φεύγει" από το σχολείο) και τέλος ότι θέλω κάποιο χαρτί που να με καλύπτει. Η πάντηση του προϊσταμένου ήταν αν θες χαρτί, δεν θα πάρεις την απόσπαση στο ένταξης!!!!!
.Όταν επικοινλωνησα με τον αιρετό, μου είπε κατά λέξη ' Πάνε μωρέ! Δεν θα πάθεις και τίποτα για 1μιση μήνα! Άλλωστε ο προϊστάμενος μπορεί να σε διαθέσει όπου θέλει για 2 μ΄γνες χωρίς χαρτί και χωρίς απόφαση ΠΥΣΠΕ'