Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Όσοι θα διοριστούμε από Σεπτέμβριο για να βγάλουμε βιβλιάριο υγείας πρέπει να έχουμε ήδη ΑΜΚΑ; Δηλαδή να πάω να βγάλω ή δεν χρειάζεται; Ευχαριστω!
Eγώ δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το ΑΜΚΑ. Στο ΤΕ
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά. Απλώς ένας προβολέα χρειάζομαι και τα υπόλοιπα είναι πολύ απλά, αν έχεις ένα lap-top. Εγώ είμαι ΠΕ02 και θεωρώ ότι στην ιστορία είναι αδύνατο να κάνεις μάθημα χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Και στ' άλλα φιλολογικά μαθήματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά σ' αυτό το μάθημα είναι απαραίτητο. Κοίταζα για προβολέα, αλλά είναι πανάκριβοι και γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει στα σχολεία.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 24, 2009, 11:55:06 amΕυχαριστώ πολύ, παιδιά. Απλώς ένας προβολέα χρειάζομαι και τα υπόλοιπα είναι πολύ απλά, αν έχεις ένα lap-top. Εγώ είμαι ΠΕ02 και θεωρώ ότι στην ιστορία είναι αδύνατο να κάνεις μάθημα χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Και στ' άλλα φιλολογικά μαθήματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά σ' αυτό το μάθημα είναι απαραίτητο. Κοίταζα για προβολέα, αλλά είναι πανάκριβοι και γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει στα σχολεία. Ποιος σου είπε ότι την Ιστορία την διδάσκουν οι Φιλόλογοι;Η Ιστορία διδάσκεται από τους ξενόγλωσσους που έχουν μειωμένο ωράριο.Απορώ γιατί ο κλάδος των Φιλολόγων δεν αντιδρά.Κενά Φιλολόγων υπάρχουν πάρα πολλά που καλύπτονται δυστυχώς από άλλες ειδικότητες.Άντε τώρα να κάνει Ιστορία στην Α Λυκείου η νεοδιόριστη ΠΕ 07.