Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σας.Είμαι μαθηματικός και ο άντρας μου υπηρετεί σε σώμα ασφαλειας-στρατιωτικό.στον πρώτο διορισμό μου μπορώ να παρω απόσπαση ή μετάθεση εκεί που υπηρετεί;Αν ναι πόσο περίπου κάνει να βγεί.πηγαίνω στην πόλη όπου υπηρετεί ή στο νομό;ευχαριστώ
Απο το σχολειο την αναληψη υπηρεσιας, καθως και την αποφαση για τη χορηγηση αδειας ανατροφης, την οποια το γραφειο εστειλε στο σχολειο και το σχολειο σε εμενα. Επισης, αν δεν το κανει μονη της η διευθυντρια, θα την παρω μολις πληρωθουμε να μου στειλει το χαρτι που λεει αναλυτικα τι πληρωνομαστε.Δε νομιζω οτι απο το σχολειο υπαρχουν αλλα χαρτια.
Υπάρχει κάποιος από ΠΕ19 που για κάποιο λόγο δε θα υποβάλλει τον πρωτο χρόνο αίτηση διορισμού ή πρόκειται να μην τικάρει και τα 2 πεδία: Όλες οι περιοχές και Όλα τα δυσπρόσιτα?Θα ήθελα να ξερω τί πιθανότητες έχω να διοριστώ φέτος γιατί είναι σημαντικό για την δουλειά μου.
Έχω θέση 63...
27 άτομα για την ακρίβεια... Όντως είναι αρκετά δύσκολο! Θα δούμε!Εν τω μεταξύ κάποιος μου είπε ότι αν είσαι στους διοριστέους της 2ης χρονιάς την πρώτη χρονιά πηγαίνεις αναπληρωτής. Παίζει κάτι τέτοιο?