Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, πολλοί που είδαν τη Διαμαντοπούλου στην τηλεόραση μου είπαν ότι τη βρήκαν κομμένη και σε κακή κατάσταση. Λέτε να έπιασαν οι κατάρες μας;
Καλημέρα!!! Είμαι νεοδιόριστη δασκάλα και εδώ και καιρό σκέφτομαι το ενδεχόμενο ενός μεταπτυχιακού στο Παιδαγωγικό!! (για το επομενο σχ.ετ.2011-2012) Προλαβαίνω???Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω να ψάχνω και γενικά είμαι άσχετη..! Γι'αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας..! Ποια η διαδικασία?? Θα πρέπει να κοιτάζω στη σελίδα του Παιδαγωγκού όπου με ενδιαφέρει? Πότε γίνονται οι αιτήσεις? Με τη δουλεία μου τι γίνεται αν τελικά ξεκινήσω το μεταπτυχιακό?? Θα παίρνω άδεια αν χρειάζεται να πηγαίνω στο Παν/μιο ? Παιδιά όποιος γνωρίζει οτιδήποτε....ας βοηθήσει!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: penny_ct στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:25:36 amΚαλημέρα!!! Είμαι νεοδιόριστη δασκάλα και εδώ και καιρό σκέφτομαι το ενδεχόμενο ενός μεταπτυχιακού στο Παιδαγωγικό!! (για το επομενο σχ.ετ.2011-2012) Προλαβαίνω???Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω να ψάχνω και γενικά είμαι άσχετη..! Γι'αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας..! Ποια η διαδικασία?? Θα πρέπει να κοιτάζω στη σελίδα του Παιδαγωγκού όπου με ενδιαφέρει? Πότε γίνονται οι αιτήσεις? Με τη δουλεία μου τι γίνεται αν τελικά ξεκινήσω το μεταπτυχιακό?? Θα παίρνω άδεια αν χρειάζεται να πηγαίνω στο Παν/μιο ? Παιδιά όποιος γνωρίζει οτιδήποτε....ας βοηθήσει!!!!!!!!!!!!!!!! de tha pairneis adeia vevaia giati emeis tha exoume ta dika mas paidia,de theloume k alla!!!! episis de tha dikaiousai metakinisi mazi mas!!!