0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαίνεται πως εάν είμαι και πάλι Κρήτη, αυτό θα κάνω. Θα πάω μια βόλτα από το περσυνό μου γραφείο πρωτοβάθμιας και θα τους ζητήσω αντίγραφο!
Παράθεση από: Boldini στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:51:29 pmαυτά δεν στέλνονται από πρωτοβάθμια σε πρωτοβάθμια;πρέπει να έχεις αντίγραφο;Καλό είναι να κρατάτε αντίγραφα ( και μάλιστα κάποια επικυρωμένα) .Το πιστοποιητικό υγείας έχει ισχύ (αν θυμάμαι καλά) τρία χρόνια (ως ωρομίσθια το αναφέρω,δε γνωρίζω αν αλλάζει κάτι στην αναπλήρωση).
αυτά δεν στέλνονται από πρωτοβάθμια σε πρωτοβάθμια;πρέπει να έχεις αντίγραφο;
Παράθεση από: Astropeleki στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:10:00 pmΜου φαίνεται πως εάν είμαι και πάλι Κρήτη, αυτό θα κάνω. Θα πάω μια βόλτα από το περσυνό μου γραφείο πρωτοβάθμιας και θα τους ζητήσω αντίγραφο!Όπου και να είσαι φέτος θα επικοινωνήσεις με την περσινή σου δευτεροβάθμια και θα σου το στείλουν υπηρεσιακά.`Έτσι μου είπαν πριν από λίγο όταν κι εγώ το ζήτησα πίσω.Δεν είναι κόπος για αυτούς.
Αναμένοντας την φάση στην οποία ελπίζω κάποια στιγμή να δω το όνομά μου, σκέφτηκα να μαζέψω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πιθανή πρόσληψή μου, για να μη τρέχω τελευταία στιγμή.Ξέρετε το πιστοποιητικό υγείας που μπορώ να το βγάλω και τι δικαιολογητικά χρειάζονται ή μήπως χρειάζεται να περιμένω να με καλέσουν πρώτα για να παώ να κάνω αίτηση έκδοσής του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, μιας και είναι η πρώτη χρονιά που έχω κάποιες ελπίδες να με καλέσουν και δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα σχετικά με τις διαδικασίες πρόσληψης.Υ.Γ.Τα δικαιολογητικά τα βρήκα εδώ http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.php είναι όντως αυτά ή χρειάζεται και κάτι άλλο?
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:58:27 pmΑναμένοντας την φάση στην οποία ελπίζω κάποια στιγμή να δω το όνομά μου, σκέφτηκα να μαζέψω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πιθανή πρόσληψή μου, για να μη τρέχω τελευταία στιγμή.Ξέρετε το πιστοποιητικό υγείας που μπορώ να το βγάλω και τι δικαιολογητικά χρειάζονται ή μήπως χρειάζεται να περιμένω να με καλέσουν πρώτα για να παώ να κάνω αίτηση έκδοσής του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, μιας και είναι η πρώτη χρονιά που έχω κάποιες ελπίδες να με καλέσουν και δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα σχετικά με τις διαδικασίες πρόσληψης.Υ.Γ.Τα δικαιολογητικά τα βρήκα εδώ http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.php είναι όντως αυτά ή χρειάζεται και κάτι άλλο?το πιστοποιητικό υγείας μπορείς να το προσκομήσεις και μετά απο λίγους μήνες αφότου σε καλέσουν.απαιτούνται:ακτινογραφία θώρακος (μπορείς να την βγάλεις και απο σήμερα, ακτινολογικά ανοικτά και το απόγευμα, κόστος 4,05ευρώ)ειδικές εξετάσεις αίματος (δε ξέρω τι ακριβώς, δεν τις έκανα ακόμη, να αναφέρεις για ποιό λογο τις θές και θα καταλάβουν)γνωμάτευση απο ψυχίατρο (δύσκολο να τον βρείς στο νοσοκομείο)δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο.και όταν τα μαζέψεις όλα αυτά, τα πηγαίνουν στην επιτροπή όπου και τα ελέγχει ή κατι τέτοιο και πέρνεις το χαρτί του ΟΚ!αν μάθω περισσότερα θα σε ενημερώσω,όποιος ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει!
Παράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:05:24 pmΠαράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:58:27 pmΑναμένοντας την φάση στην οποία ελπίζω κάποια στιγμή να δω το όνομά μου, σκέφτηκα να μαζέψω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πιθανή πρόσληψή μου, για να μη τρέχω τελευταία στιγμή.Ξέρετε το πιστοποιητικό υγείας που μπορώ να το βγάλω και τι δικαιολογητικά χρειάζονται ή μήπως χρειάζεται να περιμένω να με καλέσουν πρώτα για να παώ να κάνω αίτηση έκδοσής του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, μιας και είναι η πρώτη χρονιά που έχω κάποιες ελπίδες να με καλέσουν και δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα σχετικά με τις διαδικασίες πρόσληψης.Υ.Γ.Τα δικαιολογητικά τα βρήκα εδώ http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.php είναι όντως αυτά ή χρειάζεται και κάτι άλλο?το πιστοποιητικό υγείας μπορείς να το προσκομήσεις και μετά απο λίγους μήνες αφότου σε καλέσουν.απαιτούνται:ακτινογραφία θώρακος (μπορείς να την βγάλεις και απο σήμερα, ακτινολογικά ανοικτά και το απόγευμα, κόστος 4,05ευρώ)ειδικές εξετάσεις αίματος (δε ξέρω τι ακριβώς, δεν τις έκανα ακόμη, να αναφέρεις για ποιό λογο τις θές και θα καταλάβουν)γνωμάτευση απο ψυχίατρο (δύσκολο να τον βρείς στο νοσοκομείο)δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο.και όταν τα μαζέψεις όλα αυτά, τα πηγαίνουν στην επιτροπή όπου και τα ελέγχει ή κατι τέτοιο και πέρνεις το χαρτί του ΟΚ!αν μάθω περισσότερα θα σε ενημερώσω,όποιος ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει!Δεν έχουν όλα τα νοσοκομεία ψυχίατρο πας κάπου που να έχει. Γιατί δύσκολο να τον βρεις;Στην ψυχιατρική κλινική συνήθως είναι.
Παράθεση από: nmavro73 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:10:29 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 04:05:24 pmΠαράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:58:27 pmΑναμένοντας την φάση στην οποία ελπίζω κάποια στιγμή να δω το όνομά μου, σκέφτηκα να μαζέψω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πιθανή πρόσληψή μου, για να μη τρέχω τελευταία στιγμή.Ξέρετε το πιστοποιητικό υγείας που μπορώ να το βγάλω και τι δικαιολογητικά χρειάζονται ή μήπως χρειάζεται να περιμένω να με καλέσουν πρώτα για να παώ να κάνω αίτηση έκδοσής του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, μιας και είναι η πρώτη χρονιά που έχω κάποιες ελπίδες να με καλέσουν και δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα σχετικά με τις διαδικασίες πρόσληψης.Υ.Γ.Τα δικαιολογητικά τα βρήκα εδώ http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank28_8_9_1243.php είναι όντως αυτά ή χρειάζεται και κάτι άλλο?το πιστοποιητικό υγείας μπορείς να το προσκομήσεις και μετά απο λίγους μήνες αφότου σε καλέσουν.απαιτούνται:ακτινογραφία θώρακος (μπορείς να την βγάλεις και απο σήμερα, ακτινολογικά ανοικτά και το απόγευμα, κόστος 4,05ευρώ)ειδικές εξετάσεις αίματος (δε ξέρω τι ακριβώς, δεν τις έκανα ακόμη, να αναφέρεις για ποιό λογο τις θές και θα καταλάβουν)γνωμάτευση απο ψυχίατρο (δύσκολο να τον βρείς στο νοσοκομείο)δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο.και όταν τα μαζέψεις όλα αυτά, τα πηγαίνουν στην επιτροπή όπου και τα ελέγχει ή κατι τέτοιο και πέρνεις το χαρτί του ΟΚ!αν μάθω περισσότερα θα σε ενημερώσω,όποιος ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει!Δεν έχουν όλα τα νοσοκομεία ψυχίατρο πας κάπου που να έχει. Γιατί δύσκολο να τον βρεις;Στην ψυχιατρική κλινική συνήθως είναι. είχα την εντύπωση ότι όλα πρέπει να έχουν γίνει στο ίδιο νοσοκομείο. προφανώς δεν είναι έτσι.τα μαζεύουμε επομένως σιγά σιγά και τα πάμε όλα μαζί στην πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή.