0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα χρειαστείς ακτινογραφία θώρακα και γνωμάτευση από ακτινολόγο.Γνωμάτευση από παθολόγοΓνωμάτευση από ψυχίατρο ή νευρολόγο (στο Λασίθι είπαν από νευρολόγο)Μαντού (ενδεχομένως)Μπορείς να πας και στι ΙΚΑ να τα βγάλεις, αλλά πρέπει να έχει και σφραγίδα του διευθυντή. Τα προσκομίζεις στην α βαθμια υγειονομική επιτροπή και σου δίνουν ένα χαρτί, το οποίο δίνεις στο γραφείο που ανήκεις.
ούτε ψυχίατρο, ούτε παθολόγο.
Η Δ/νση Υγείας στην Ιερά Οδό 294 τί χαρτιά ζητάει για αναπληρωτές; Ξέρει κανείς;Επίσης αν αυτά τα χαρτιά τα βγάλεις σε ιδιώτες γιατρούς κι όχι σε νοσοκομείο δημόσιο, τα δέχονται στη Δ/νση Υγείας;
Εμένα πάντως η ΑΥΕ μου ζήτησε τα κλασσικά δικαιολογητικά και δεν ζητάει να είναι απαραίτητα απο νοσοκομείο.Και μάλιστα τη ρώτησα την κυρία (γιατί ήξερα απο την πρώτη φορά που έβγαλα το πιστοποιητικό υγείας ήθελε απο νοσοκομείο) μου απάντησε οτι μπορώ να τα βγάλω απ'όπου θέλω γιατί τα νοσοκομεία είναι χρονοβόρα.
Εχω την εντύπωση ότι αυτή η εξίσωση έγινε μόλις πέρσι. Είναι πρόσφατη δηλαδή.ΑΥΕ τί είναι; Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή; Είναι παρόμοια με τη δ/νση υγείας;
Παράθεση από: Nicole06 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:24:29 pmΕμένα πάντως η ΑΥΕ μου ζήτησε τα κλασσικά δικαιολογητικά και δεν ζητάει να είναι απαραίτητα απο νοσοκομείο.Και μάλιστα τη ρώτησα την κυρία (γιατί ήξερα απο την πρώτη φορά που έβγαλα το πιστοποιητικό υγείας ήθελε απο νοσοκομείο) μου απάντησε οτι μπορώ να τα βγάλω απ'όπου θέλω γιατί τα νοσοκομεία είναι χρονοβόρα.πρέπει να είναι από δημόσιο φορέα!
ΑΥΕ τί είναι; Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή; Είναι παρόμοια με τη δ/νση υγείας;