0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τι γίνεται με εκείνους που δεν μπορούν να βγάλουν ακτινογραφία; Παράδειγμα εγώ θα γεννήσω σε λίγο καιρό και κατα την περίοδο θηλασμού δεν επιτρέπεται να βγάλω ακτινογραφία.Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Θα μου δώσουν παράταση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να τους την δώσω αργότερα;Ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση από: nchristina στις Αυγούστου 04, 2006, 10:34:51 amΠαιδιά τι γίνεται με εκείνους που δεν μπορούν να βγάλουν ακτινογραφία; Παράδειγμα εγώ θα γεννήσω σε λίγο καιρό και κατα την περίοδο θηλασμού δεν επιτρέπεται να βγάλω ακτινογραφία.Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Θα μου δώσουν παράταση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να τους την δώσω αργότερα;Ευχαριστώ πολύ.Θα σου δωθεί σίγουρα παράταση. Α, και καλά γεννητούρια!
Ρώτησα σήμερα για το πιστοποιητικό υγείας.Ενώ την προηγούμενη φορά μου ζήτησαν μόνο ακτινογραφία θώρακοςαυτή τη φορά μου ζήτησαν τα εξής:1) Ακτινογραφία θώρακα - Γνωμάτευση.2) 3 Φωτογραφίες.3) Γενική Αίματος - Σάκχαρο - Ουρία - Τρανσαμινασες - Δείκτες Ηπατίτιδας.4) Ψυχιατρική Εξέταση.Αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν επιτροπές. Από 17 Αυγούστου ξεκινάνε πάλι.(Ανάλογα με την περιοχή του καθενός)
Μήπως ξέρει κανείς τη διεύθυνση ή ακόμα καλύτερα το τηλέφωνο της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής Θεσ/νίκης;
Εμένα μου ζήτησαν ...2.Γνωμάτευση Οφθαλμίατρου...