0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητε kozzi to δωρο των Χριστουγέννων το δικαιουσε ολόκληρο μόνο εφόσον έχεις τουλάχιστον 4 μήνες συνεχόμενης ανεργίας απο τον Απρίλιο και μετά. Οσον αφορά το δώρο που γράφει στο τέλος αφορά την παραπάνω και μόνο περίπτωση. Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση, διακοπή ή αναστολή το δώρο αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τους μήνες που είχες πάρει ταμείο.
Από αυτά που διάβασα στο site του οαεδ για όσους έχουν μείνει στο ταμείο ανεργίας λιγότερο από 4 μήνες δικαιούνται για καθέναν από αυτούς τους μήνες 6 ημερομίσθια(σκεφτείτε πόσα έπαιρνε ο καθένας το καλοκαίρι δια 30 και αυτό που θα βρείτε επί το 6 αρχικά και μετά επί τον αριθμό των μηνών ανεργίας).Για 4 η περισσότερους μήνες παίρνει ο επιδοτούμενος ολόκληρο μηνιάτικο!!! Αύτά για τελευταία φόρα μάλλον εώς φέτος.Του χρόνου μάλλον θα είναι πολύ λιγότεροι "οι προνομιούχοι".
έχω μια κατάθεση 327
sixtir είμαστε ομοιοπαθείς, είμαι δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια χωρίς επόδομα οαεδ και πήρα 85 ευρώ στον περσινό λογαριασμό και 130 στον φετεινό. Είναι σωστά;
Παράθεση από: bebis1 στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 05:31:07 pmνεοδιοριστη με 2 χρονια αναπληρωση .μπηκαν στην τραπεζα απο οαεδ 190ε και στο λογαριασμο μισθοδοσιας 145ε...αυτα ειναι ολα η περιμενουμε και τιποτα αλλο??αυτο ειναι το δωρο των νεοδιοριστων???Αν ήσουν πέρσι αναπληρώτρια δες και το λογαριασμό στον οποίον πληρωνόσουν από την περσινή διεύθυνση. Εγώ από πέρσι πήρα 125
νεοδιοριστη με 2 χρονια αναπληρωση .μπηκαν στην τραπεζα απο οαεδ 190ε και στο λογαριασμο μισθοδοσιας 145ε...αυτα ειναι ολα η περιμενουμε και τιποτα αλλο??αυτο ειναι το δωρο των νεοδιοριστων???
εξηγείται η διαφορά στο δώρο από δευτ/βάθμια σε δευτ/βάθμια;συνάδελφος,1η χρονιά αναπληρώτρια(πέρσι ωρομίσθια) πήρε δώρο 187 ευρώσυνάδελφος,3η χρονιά αναπληρώτρια πήρε δώρο 160 ευρώ
Παράθεση από: mitsy στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 06:51:40 pmεξηγείται η διαφορά στο δώρο από δευτ/βάθμια σε δευτ/βάθμια;συνάδελφος,1η χρονιά αναπληρώτρια(πέρσι ωρομίσθια) πήρε δώρο 187 ευρώσυνάδελφος,3η χρονιά αναπληρώτρια πήρε δώρο 160 ευρώ Σ`αυτή την περίπτωση έχει σημασία η ημερομηνία πρόσληψης.
Παράθεση από: epikoniasi στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 07:39:25 pmsixtir είμαστε ομοιοπαθείς, είμαι δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια χωρίς επόδομα οαεδ και πήρα 85 ευρώ στον περσινό λογαριασμό και 130 στον φετεινό. Είναι σωστά;χμ δεν ξέρω περυσι δεν ήμουν αναπληρωτης! πάντως 85 ευρώ πήρα για φέτος..... κανένας άλλος ας μας πει τι πήρε να δούμε αν είναι σωστά.