0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εξηγείται η διαφορά στο δώρο από δευτ/βάθμια σε δευτ/βάθμια;συνάδελφος,1η χρονιά αναπληρώτρια(πέρσι ωρομίσθια) πήρε δώρο 187 ευρώσυνάδελφος,3η χρονιά αναπληρώτρια πήρε δώρο 160 ευρώ
Παράθεση από: epikoniasi στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 07:39:25 pmsixtir είμαστε ομοιοπαθείς, είμαι δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια χωρίς επόδομα οαεδ και πήρα 85 ευρώ στον περσινό λογαριασμό και 130 στον φετεινό. Είναι σωστά;χμ δεν ξέρω περυσι δεν ήμουν αναπληρωτης! πάντως 85 ευρώ πήρα για φέτος..... κανένας άλλος ας μας πει τι πήρε να δούμε αν είναι σωστά.
sixtir είμαστε ομοιοπαθείς, είμαι δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια χωρίς επόδομα οαεδ και πήρα 85 ευρώ στον περσινό λογαριασμό και 130 στον φετεινό. Είναι σωστά;
Μας το έχουν ήδη''κόψει,Άννα !
Παράθεση από: bebis1 στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 05:31:07 pmνεοδιοριστη με 2 χρονια αναπληρωση .μπηκαν στην τραπεζα απο οαεδ 190ε και στο λογαριασμο μισθοδοσιας 145ε...αυτα ειναι ολα η περιμενουμε και τιποτα αλλο??αυτο ειναι το δωρο των νεοδιοριστων???Αν ήσουν πέρσι αναπληρώτρια δες και το λογαριασμό στον οποίον πληρωνόσουν από την περσινή διεύθυνση. Εγώ από πέρσι πήρα 125
νεοδιοριστη με 2 χρονια αναπληρωση .μπηκαν στην τραπεζα απο οαεδ 190ε και στο λογαριασμο μισθοδοσιας 145ε...αυτα ειναι ολα η περιμενουμε και τιποτα αλλο??αυτο ειναι το δωρο των νεοδιοριστων???
Παράθεση από: efkola στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 06:22:03 pmΜας το έχουν ήδη''κόψει,Άννα ! Το ξέρω ότι το έχουν κόψει...αν διάβασες καλά έγραψα να μας το κόψουν τελείως...
Παράθεση από: mitsy στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 06:51:40 pmεξηγείται η διαφορά στο δώρο από δευτ/βάθμια σε δευτ/βάθμια;συνάδελφος,1η χρονιά αναπληρώτρια(πέρσι ωρομίσθια) πήρε δώρο 187 ευρώσυνάδελφος,3η χρονιά αναπληρώτρια πήρε δώρο 160 ευρώ Εξηγείται μόνο αν λάβουμε υπόψιν ότι κάποιες διευθύνσεις κρατάνε τις συνδικαλιστικές εισφορές από το δώρο των Χριστουγέννων. Το γνωρίζω γιατί έτσι συνέβαινε στη διεύθυνση που ήμουν πέρυσι.