0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι μπορείς να κάνεις μια εξουσιοδότηση σε κάποιον και να καταθέσει αυτός την αίτηση. Εγώ το ίδιο έκανα απλά δεν είμαι σίγουρη και για το ποιά χαρτιά επίσης θα πρέπει να δώσεις μαζί. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα πτυχία και η φωτοτυπία της ταυτότητας και πιστοποιητικό στρατού για τους άντρες. Εγώ πάντως εκτός από την εξουσιοδότηση θα πάρω μαζί μου και τα χαρτιά μήπως πεταχτώ στην κοντινότερη διεύθυνση.
Η εξουσιοδότηση δεν μπορεί να γίνει με μία υπεύθυνη δήλωση,πρέπει να γίνει σε αστυνομικό τμήμα.
Παράθεση από: annie στις Ιουλίου 21, 2006, 09:36:33 amΗ εξουσιοδότηση δεν μπορεί να γίνει με μία υπεύθυνη δήλωση,πρέπει να γίνει σε αστυνομικό τμήμα.Ναι εννοούσα μια απλή υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη σε αστυνομία ή ΚΕΠ ή μήπως χρειάζεται κάποιο ειδικό έντυπο όπου μετά θα επικυρωθεί και αυτό;Και κυρίως τι να γράψω πάνω στην εξουσιοδότηση;
1. Τι χαρτιά χρειαζόμαστε για την εγκύκλιο; ΑΤ, πτυχίο, Τύπου Α και ΑΦΜ;
Έψαξα και βρήκα την "Εγκύκλιο Διορισμών Εκπαιδευτικών ΠΕ19-20 από ΑΣΕΠ 2005".
3. Δηλώνουμε ταυτόχρονα και περιοχές ε;
Καμιά συμβουλή για την αίτηση διορισμού; Που σε συμφαίρει να δηλώσεις για να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σε πάρουν; Ξέρω π.χ. ότι Αθήνα και Θεσ/νίκη είναι σχεδόν αδύνατο να σε πάρουν.Τι γίναιτε με άλλες περιοχές, ξέρει κανείς που υπάρχουν τα περισσοτερα κενά. Εγώ ενδιαφέρομαι για Ήπειρο, υπάρχει καμιά πιθανότητα;
kalimera paidia!!!!! Eimai neos sto forum auto kai 8elw na kanw mia erwtisi... O eniaios pinakas me toys dioristeous tou ASEP den exei amesi sxesi swsta? Mporei diladi kapoios na einai dioristeos alla na mi brisketai ston pinaka?
Παράθεση από: jot στις Ιουλίου 23, 2006, 01:25:37 pmkalimera paidia!!!!! Eimai neos sto forum auto kai 8elw na kanw mia erwtisi... O eniaios pinakas me toys dioristeous tou ASEP den exei amesi sxesi swsta? Mporei diladi kapoios na einai dioristeos alla na mi brisketai ston pinaka?Ο ενιαίος πίνακας για διορισμό δεν έχει (ούτε άμεση, ουτε έμμεση) σχέση με τον ΑΣΕΠ. Ο πίνακας περιέχει μόνο όσους έχουν προυπηρεσία.Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ προφανώς και δεν βρίσκονται στον πίνακα.ΥΓ. Στο forum αποφεύγουμε να γράφουμε με αγγλικούς χαρακτήρες, γιατί είναι δυσανάγνωστοι!