0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω πχ θα ελεγα στον μαθητη "Τι ειπες;" μεχρι να πει τη σωστη εκφραση...Σιγουρα δε θα χρησιμοποιουσα τη φρασεολογια του ενλόγω καθηγητη...
Μέχρι να πει εκσφαλμάτωσης...Οταν ακουγεται το ιδιο "αστειο" δευτερη φορα το γελιο ειναι μικροτερης εντασης, την τριτη ακομη μικροτερης κλπ
Να θέσω κανα 2 προβληματισμούς ?Αν τραβήξει πολύ η κουβεντα, γιατί ο μαθητής επιλέξει να επαναλάβει τη λέξη αρκετές φορές :1. ξεφευγεις απο το μαθημα και παίζεις το παιχνίδι του2. συμβάλλεις στο να επαναληφθεί η λέξη αρκετές φορές μέσα στην τάξη3. το ύφος σου θα γίνει αρκετά θυμωμένο και θα υπάρξει κόντρα ή θα παραμείνεις ήρεμος το οποιο είναι λίγο αστείο οταν η ιδια κουβέντα επαναλαμβάνετε πολλές φορές Γενικά η άποψη μου είναι οτι πρέπει οσο μπορούμε να μένουμε επικεντρωμένοι στο μάθημα !!! Εκει αποδεικνύει την αξία του ο καθηγητής και οχι στις κόντρες !
Παιδια εγω θα θεσω εναν αλλο προβληματισμο που για μενα ειναι πιο σοβαρος ,ολα αυτα τα vedeo βιντεοσκοπηθηκαν προφανως κρυφα, εν αγνοια των πρωταγωνιστων δηλαδη,ειναι αυτο σωστο?Ο καθηγητης η ημαθητρια να δει ξαφνικα τον εαυτο της κοινη θεα στο internet?Περιμενω την γνωμη σας
Παράθεση από: inspector στις Δεκεμβρίου 21, 2007, 05:22:52 pmok...αλλα αμα στειλε μετα ο μαθητης τον καθηγητη στο διαολο ο μαθητης ειναι αναγωγος, χωρις τροπους κτλ... Δύο μετρα και δύο σταθμα;;;Είναι ζήτημα ύφους και διάθεσης. Στο συγκεκριμένο βιντεάκι, υπήρχε η διάθεση αστεϊσμού και καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές. Αν δεις ότι υπάρχει διάθεση για προσβολή, εκεί δεν μπορείς να απαντήσεις στο ίδιο ύφος και χρειάζεται αυστηρότερη αντιμετώπιση. Δεν μπορούμε να τιμωρούμε τους μαθητές, επειδή έχουν χιούμορ, ακόμα και αν είναι μερικές φορές σόκιν! Ούτε και τους καθηγητές, όταν χάριν αστεϊσμού, πουν και μια κουβέντα παραπάνω, χωρίς να προσβάλλουν.
ok...αλλα αμα στειλε μετα ο μαθητης τον καθηγητη στο διαολο ο μαθητης ειναι αναγωγος, χωρις τροπους κτλ... Δύο μετρα και δύο σταθμα;;;