0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγα μη θελει ο jaffar να παιρνουν τις ωρες ΠΔΣ οι ωρομισθιοι, οταν αυτος ειναι μονιμος, κανει ΠΔΣ και παράνομα ιδιαίτερα και το βροντοφωναζει κιολας: "κανουν οτι μας πληρωνουν και κανουμε οτι δουλευουμε" διαλαλει ο "κυριος" καθηγητης που βαζει τους μαθητες του να τον πληρωνουν για να τους πει οσα δεν τους ειπε μες στην ταξη. Δε σε συμφερει να διοριζονται καθηγητες απο άλλη στοφα και ν'αλλαζει το συστημα, θελεις να μεινουν για οσο περισσοτερο γινεται ομηροι της ωρομισθιας.
Εσεις οι δυο (jaffar και physicist) δεν αλλαζετε ποτε: οποιον δεν τον χωνευετε απο άλλα topics, προσπαθειτε να υποβαθμισετε τα λεγομενα του.
Κριμα μονο σε οσους καθηγητες εδω μεσα εχουν την αγνοια που ειχα κι εγω μεχρι περισυ και πανε χαμενοι γιατι πιστευουν τα λεγομενα σας! Σιγα μη θελει ο jaffar να παιρνουν τις ωρες ΠΔΣ οι ωρομισθιοι, οταν αυτος ειναι μονιμος, κανει ΠΔΣ και παράνομα ιδιαίτερα και το βροντοφωναζει κιολας: "κανουν οτι μας πληρωνουν και κανουμε οτι δουλευουμε" διαλαλει ο "κυριος" καθηγητης που βαζει τους μαθητες του να τον πληρωνουν για να τους πει οσα δεν τους ειπε μες στην ταξη. Δε σε συμφερει να διοριζονται καθηγητες απο άλλη στοφα και ν'αλλαζει το συστημα, θελεις να μεινουν για οσο περισσοτερο γινεται ομηροι της ωρομισθιας.
Εσεις, και 3 παιδια να ειχα, παλι θα ισχυριζοσασταν οτι με πολιτικο μεσο πηρα τις ωρες, παρολο που οσοι εχουν 3 τεκνα και ανω εχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ διορισμου.
Οταν εγω επαιρνα τηλεφωνο σε τοσες Διευθυνσεις να ρωτησω τα κριτηρια με τα οποια γινονται οι προσληψεις, μου ελεγαν οτι ειναι ενας συνδυασμος κριτηριων, αλλά ΟΛΕΣ ανεφεραν τα κοινωνικα κριτηρια, ενω ελαχιστες ανεφεραν την επιτυχια ΑΣΕΠ. Συνεπως, αν ειχα προπερσινο πτυχιο και ΑΣΕΠ, μαλλον δε θα με καλουσαν απο καμια Διευθυνση και θα ειχα κανει τσαμπα τοσες αιτησεις, αλλά επειδη ειχα και πολλα άλλα κριτηρια (παιδια, παλαιοτητα πτυχιου, πολυχρονη προϋπηρεσια στην εκπαιδευση) προηγουμουν για διορισμο και με καλεσαν απο πολλες Διευθυνσεις. Ασε που στις περισσοτερες ειχαν μονοψηφιο αριθμο αιτησεων της ειδικοτητας μου για ΠΔΣ!
Εγω τελειωσα μ'αυτο το topic. Δε μ'ενδιαφερει να πεισω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ατομα σαν τον jaffar, τον οποιο δεν εχω σε καμια υποληψη. Μακαρι κι αλλοι επιτυχοντες του ΑΣΕΠ να ωφεληθουν απο οσα εγραψα για να διοριστουν μια ωρα αρχυτερα.
πρεπει να αλλαξει το συστημα προσληψης στην ΠΔΣ ,ΠΡΟΣΛΗΨΕΙς αυστηρα μεσα απο τον ενιαιο,