0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχως utenar δεν εχω ουτε χρονο ουτε χρημα αλλα πανω απ'ολα προβλημα υγειας με εμποδιζει να παρω τα βουνα και τα λαγκαδια. Δυστυχως για εμας που εχουμε καποιο μικροτερο προβλημα υγειας και δεν ανηκει στις μεγαλες κατηγοριες που προηγουνται δεν υπαρχει καμια μεριμνα. Ισως αν ημουν 25 χρονων ,χωρις υποχρεωσεις και αλλα προβληματα , να γυρνουσα και εγω ολη την Ελλαδα. Ομως αυτο utenar δεν ειναι λύση. Το θεμα ειναι να μην ανοιγουν χιλια δυο παραθυρακια που χωριζουν τους αδιοριστους σε διαφορετικες ταχυτητες.
Δυστυχως utenar δεν εχω ουτε χρονο ουτε χρημα αλλα πανω απ'ολα προβλημα υγειας
Τι να μου κανουν τα ψιχουλα της ΠΔΣ που μου εδωσαν, οταν μου στερησαν ολοκληρο 11ωρο και μ'αναγκασαν να τρεχω παντου και να ξοδευομαι?
Υπονοείς ότι οπωσδήποτε το 10ωρο ισούται με βύσμα? Στο σχολείο που έχω προσληφθεί για ΠΔΣ εργάζονται συνάδελφοι που είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι κομματικά δεν πρόσκεινται στην κυβερνητική παράταξη. Με τί είδους βύσμα κλήθηκαν άραγε?
Εγώ προσωπικά κυνήγησα σε 14 λύκεια την ΠΔΣ με ότι "όπλα" είχα... (μη φανταστείς σπουδαία πράγματα... πολύχρονη εμπειρία, μεταπτυχιακό τίτλο, παιδαγωγική κατάρτιση, χρόνο κτήσης πτυχίου πολύ πριν το 2000, σχετικά μικρό ανταγωνισμό...) και πήρα τα αρχ...... μου αναλογικά με σένα.
Αν πηρες πανω απο 4 ωρες στην Αθηνα, πηρες περισσοτερες απο οσες πηρα εγω.
Αλήθεια Utenar τι ειδικότητα είσαι και τι μάθημα διδάσκεις στην ΠΔΣ? Αν κατάλαβα καλά το μάθημα πρέπει να είναι "Πως να χωθείτε στο δημόσιο μέσα από την ΠΔΣ και άλλες βυσματικές τεχνικές για μάζεμα μορίων"
Άντε καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι και του χρόνου να είστε όλοι εδώ και ο utenar να έχει ακόμα περισσότερες βυσματικές ώρες (αλλά πάντα στην ΠΔΣ)
Κανένα δεν θα σώσουν 10 ώρες ΠΔΣ. Ούτως ή άλλως και του χρόνου πάλι αδιόριστοι θα είμαστε!
Ειχα γνωστους που διοριστικαν δουλευοντας μονο σε ΣΔΕ με πολλες ωρες ενω εγω ακομα περιμενω...Φετος ομως διορθωθηκε η αδικια γιατι κανεις ωρομισθιος δεν επιτρεπεται να εχει πανω απο 6 ή 7 ωρες.Ας ελπισουμε οτι οι υπευθυνοι θα κανουν κατι για ολα αυτα...