0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kellykou στις Δεκεμβρίου 28, 2007, 10:59:01 pmΔυστυχως utenar δεν εχω ουτε χρονο ουτε χρημα αλλα πανω απ'ολα προβλημα υγειαςΑυτο το εχεις δηλωσει στην αιτηση που κανεις στη δ/βαθμια??? Οι κοινωνικοι λογοι εγκεινται στην ευαισθησια του διευθυντη να τους θεσει ως κριτηριο προτεραιοτητας. Αν το γραψεις στην αιτηση (επισυναπτοντας το σχετικο εγγραφο που αποδεικνυει το προβλημα υγειας) και μετα παρεις τηλεφωνο να δεις αν το περασαν στην ηλεκτρονικη μορφη (γιατι αν τελικα δεν το περασουν, δε θα εχει νοημα), τοτε κατα 99% θα παρεις ωρες απο καθε δευτεροβαθμια που θα κανεις αιτηση. (μονο στην Αττικη υπαρχουν 7... θα μπορεις ν'απορριψεις κιολας!) Το μονο που μπορει να δημιουργησει προβλημα ειναι η ειδκοτητα σου... (επειδη δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι φιλολογοι που προηγουνται στους διορισμους, βλεπε τριτεκνοι κλπ)utenar, δεν προηγουνται στις αιτησεις για αναπληρωτες-ωρομισθιους ολοι οσοι εχουν προβλημα υγειας. Μονο οι συγκεκριμενες ασθενειες που θεωρουνται ανιατες και για τις οποιες εχεις περασει επιτροπη η οποια σου εχει δωσει ποσοστο αναπηριας 67%. Οι υπολοιποι στη σειρα με τους υπολοιπους Στις αιτησεις για ΠΔΣ μπορεις να παρουσιασεις καποια χαρτια κοινωνικα ή ασθενειας για να φιλοτιμηθουν να σε παρουν (δεν τους υποχρεωνει κανεις). Ετσι με πηραν και την πρωτη φορα αφου εκανα ολοκληρη φασαρια. Το ποσες ωρες ομως θα σου δωσουν εξαρταται απο το φιλοτιμο του καθενος. Οσον αφορα για το να κανω αιτησεις σε διαφορετικα γραφεια της Αττικης οπως γνωριζεις δεν ειναι εφικτο για ολους τους ανθρωπους π.χ. αν υπαρχουν μερες που για οποιοδηποτε λογο ειτε λογω εξετασεων ή θεραπειων ή φαρμακων νιωθεις κουραση ή εξαντληση δεν μπορεις να οδηγεις τρεις ωρες που μπορει λογω κινησης ή μεγαλης αποστασης να μεσολαβουν για να πας απο τη μια ακρη της Αττικης στην αλλη. Και στο κατω κατω γιατι πρεπει να εξαρτωμαστε απο τη φιλοτιμια του καθενος για να εχουμε δικαιωμα σε κατι που θεωρητικα δικαιουμαστε?
Δυστυχως utenar δεν εχω ουτε χρονο ουτε χρημα αλλα πανω απ'ολα προβλημα υγειας
Κοιτάξτε, για να είμαι ειλικρινής, στις διάφορες διαβαθμίσεις που έχω δει στο forum μέχρι τώρα για τα λεγόμενα "δικά μας" παιδιά, αναγνωρίζω τον εαυτό μου, το γκόμενο μου, την κολλητή μου, τους μισούς περίπου πρώην συμφοιτητές μου, την ξαδέρφη μου, σχεδόν όλους τους ΠΔΣιτες που ξέρω, πάνω από τους μισούς ωρομίσθιους και διάφορους άλλους γνωστούς. Και επειδή μάλλον δεν κάνω τόσο κακές παρέες, κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!