Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό βράδυ σε όλους. Η εισαγωγική επιμόρφωση ξεκινά αρχές Απριλίου. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία εγγραφής;Επιπλέον αναφέρει η εγκυκλιος 96 ώρες (24 ώρες συγχρονης και 72 α ασυγχρονης εξ αποστασεως εκπαίδευση) τι ώρες συνήθως γίνονται; και με ποιο τρόπο;έχει κάποιος πληροφοριες; ή το έχει ολοκληρώσει;Αναφέρομαι στην α φάση για νεοδιοριστους.
Η επικείμενη επιμόρφωση αφορά στους Επιμορφωτές, οι οποίοι με τη σειρά τους αργότερα θα επιμορφώσουν τους 18.353 εκπαιδευτικούς των σχολείων που δεν πέρασαν από την εισαγωγική επιμόρφωση.
Kατά το τρέχον εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί η επιμόρφωση των Επιμορφωτών
Σ' ευχαριστώ και πάλι! Αυτό που με απασχολεί είναι το εξής: αν και μη νεοδιόριστη δεν έχω κάνει την εισαγωγική επιμόρφωση (δεν προσφερόταν) το δήλωσα στη διεύθυνση φέτος που υπηρετούσα αλλά τη σχολ.χρονιά 22-23 θα είμαι σε άλλη ΔΔΕ γιατί πήρα μετάθεση. Αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να κάνω κάτι, δηλαδή να ενημερώσω τη νέα ΔΔΕ; γι' αυτό ρωτάω αν γνωρίζεις πότε θα διενεργηθεί για τους εκπαιδευτικούς. Ευχαριστώ
Να κάνω μια ερώτηση όποιος γνωρίζει; Όσοι νεοδιοριστοι έχουν παρακολουθήσει την εισαγωγική επιμόρφωση ως αναπληρωτές πρέπει να την παρακολουθήσουν πάλι ή όχι? Μου φαίνεται παραλογο να πρέπει να την παρακολουθήσουν πάλι. Θυμάμαι τη χρονιά που την είχαμε παρακολουθήσει από 1η Σεπτέμβρη είχαμε ξεσκιστει για 2 εβδομάδες στα έξοδα να μένουμε σε ξενοδοχεία κτλ. Θυμάμαι τότε μας έλεγαν ότι δεν θα χρειαστεί να την κάνουμε αργότερα όταν έρθει ο διορισμός. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα; Ευχαριστώ
Η μισή ήταν , όχι και διαφορετική!Παλιόσαμε πες της. Μην κοιτάς ότι είμαστε νεοδιόριστοι!