Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει περίπτωση αν καθυστερήσει η εγκύκλιος κι άλλο , να μετατεθούν για αργότερα τα ΠΕΚ;
"Την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης παρακολουθούν υποχρεωτικά οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν σε τακτικές θέσεις κατά τους διορισμούς του σχολικού έτους 2009-2010 και δεν έχουν παρακολουθήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα για αναπληρωτές κατά το σχολικό έτος 2008-2009 καθώς και οι διορισθέντες κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη (2007-2008 και 2008-2009), οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης." Δηλαδή, ακόμα και αυτοί που διορίζονται με το 40% και δεν έχουν περάσει καμία φάση ΠΕΚ ΠΡΕΠΕΙ να τα παρακολουθήσουν? Μπορώ να κάνω το ΠΕΚ του χρόνου?
"Την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης παρακολουθούν υποχρεωτικά οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν σε τακτικές θέσεις κατά τους διορισμούς του σχολικού έτους 2009-2010 και δεν έχουν παρακολουθήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα για αναπληρωτές κατά το σχολικό έτος 2008-2009 καθώς και οι διορισθέντες κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη (2007-2008 και 2008-2009), οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης."Δηλαδή εγώ που την παρακολούθησα πέρυσι ως αναπληρωτής απαλλάσσομαι φέτος από την εισαγωγική επιμόρφωση; Απ' ότι είδα μπορείς και να το αναβάλλεις για του χρόνου αμα δε μπορείς.
Επομενως θα παρακολουθησουμε τις
Δηλαδη εγω που εχω προυπηρεσια 2 χρονια δεν θα τις παρακολουθησω αυτες τις φασεις;