Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω αυτά τα νησάκια να έχουν τόσο καλή συγκοινωνία με τη Σύρο το χειμώνα. Εκτός κι αν γίνονται στη Νάξο. Ούτε τα μικρά νησάκια των Δωδεκανήσων έχουν καλή επικοινωνία με τη Ρόδο.
Στα Δωδεκάνησα, στην πρωτοβάθμια γίνονται σίγουρα τα ΠΕΚ και στην Κω.
Jimmy βρήκα αυτό είναι βέβαια από το 2008 αλλά τα λέει πολύ αναλυτικάhttp://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8820e.php
Οκ ευχαριστώ. Δεν αμφισβητούσα αυτό που έλεγες για τη Σύρο, κι εγώ εκεί φανταζόμουν ότι θα γίνονται τα ΠΕΚ. Απλά μέχρι πέρσι ήξερες ότι θα γίνουν μέχρι 4-5 Σεπτέμβρη και μετά θα πας στο σχολείο σου και τέλος. ΚΑι αυτό το αρχειάκι σε αυτό το χρονοδιάγραμμα αναφέρεται. Δεν ξέρω κάτα πόσο το χειμώνα είναι εφικτή η μετακίνηση κάθε σαββατοκύριακο από τη Δονούσα στη Σύρο κι από την Τήλο στη Ρόδο. Πρακτικά δηλαδή δεν ξέρω αν γίνεται, αμφιβάλλω αν υπάρχουν δρομολόγια. Αφήνω στην άκρη το γεγονός ότι θα μας ρημάξει οικονομικά κάτι τέτοιο.
Παράθεση από: annna στις Αυγούστου 18, 2010, 01:27:52 pmΣτα Δωδεκάνησα, στην πρωτοβάθμια γίνονται σίγουρα τα ΠΕΚ και στην Κω.Κοίτα όμως στο link που έδωσα,εκείνη τη χρονιά δεν έγιναν, παρά μόνο στη Ρόδο.Έχουμε και περικοπες...σκούρα τα πράγματα
Παράθεση από: pizza στις Αυγούστου 18, 2010, 01:10:42 pmδεν ειναι εξοντωτικο να πηγαινεις σχολειο κ το απογευμα ΠΕΚ!ντιπ ενδιαφερον απο το υπουργειο;για 2 βδομαδες θα κοροϊδευομαστε με τα μαθηματα γιατι θαμαστε "πτωματα".καλο το Αγρινιο ,αλλα ειμαι Α περιφερεια.ξερεις κανα καλο σχολειο magda?Για Α δεν ξέρω δυστυχώς ...Η φίλη μου ανήκει στη Δ και είναι σε ένα χωριό.Μένει Αγρίνιο και περνάει καλά, φαντάσου είχε μετανιώσει που είχε κάνει αίτηση για μετάθεση
δεν ειναι εξοντωτικο να πηγαινεις σχολειο κ το απογευμα ΠΕΚ!ντιπ ενδιαφερον απο το υπουργειο;για 2 βδομαδες θα κοροϊδευομαστε με τα μαθηματα γιατι θαμαστε "πτωματα".καλο το Αγρινιο ,αλλα ειμαι Α περιφερεια.ξερεις κανα καλο σχολειο magda?
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 18, 2010, 01:26:52 pmJimmy βρήκα αυτό είναι βέβαια από το 2008 αλλά τα λέει πολύ αναλυτικάhttp://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8820e.phpΟκ ευχαριστώ. Δεν αμφισβητούσα αυτό που έλεγες για τη Σύρο, κι εγώ εκεί φανταζόμουν ότι θα γίνονται τα ΠΕΚ. Απλά μέχρι πέρσι ήξερες ότι θα γίνουν μέχρι 4-5 Σεπτέμβρη και μετά θα πας στο σχολείο σου και τέλος. ΚΑι αυτό το αρχειάκι σε αυτό το χρονοδιάγραμμα αναφέρεται. Δεν ξέρω κάτα πόσο το χειμώνα είναι εφικτή η μετακίνηση κάθε σαββατοκύριακο από τη Δονούσα στη Σύρο κι από την Τήλο στη Ρόδο. Πρακτικά δηλαδή δεν ξέρω αν γίνεται, αμφιβάλλω αν υπάρχουν δρομολόγια. Αφήνω στην άκρη το γεγονός ότι θα μας ρημάξει οικονομικά κάτι τέτοιο.
Η διαδικασία των ΠΕΚ δεν έχει τόσο μεγάλο κόστος, και το κυριότερο, ο τρόπος διεξαγωγής τους είναι θεσμικό ζήτημα. Δεν είναι οικονομικό. Δεν μπορούν να επικαλεστούν το μνημόνιο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο για να μην μπορούν να διαμορφώσουν το πρόγραμμα ώστε και τα ΠΕκ να γίνουν, και το σχολικό πρόγραμμα να μείνει ανεπηρέαστο και οι εκπαιδευτικοί να μην εξουθενωθούν.
χρειαζομαι τα μορια, αλλα δυσκολευομαι σε χωρια,περασα φετος εναν δυσκολο χειμωνα σε χωριο της
πως γινεται για Αιτωλ/νια να πηγαινεις σεμιναριο σε αλλο νομο;εξαλλου το Μεσολογγι δεν ειναι η πρωτευουσα του νομου;ξερετε ποσο απεχει Μεσολογγι- Αγρινιο;;