Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgia_cs στις Οκτωβρίου 16, 2010, 11:31:37 amΓια την επιμόρφωση που γίνεται στους καθηγητές ειδικοτήτων που δουλεύουν στα 800 ολοήμερα ξέρετε κάτι? Είναι υποχρεωτικό?? Δεν θα μπορέσω να πάω και δεν ξέρω αν αυτό θα έχει κυρώσεις.... Δεν είναι τα ΠΕΚ των νεοδιόριστων, απλά ρωτάω μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτιΑπ'όσο γνωρίζω είναι υποχρεωτικό, έτσι μου είπε και ο διευθυντής του σχολείου μου. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν κυρώσεις
Για την επιμόρφωση που γίνεται στους καθηγητές ειδικοτήτων που δουλεύουν στα 800 ολοήμερα ξέρετε κάτι? Είναι υποχρεωτικό?? Δεν θα μπορέσω να πάω και δεν ξέρω αν αυτό θα έχει κυρώσεις.... Δεν είναι τα ΠΕΚ των νεοδιόριστων, απλά ρωτάω μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι
Σήμερα πήρα τηλ στα ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν οτι θα ξεκινήσουν 29 - 30 και 31/10 τα ΠΕΚ και οτι το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα απο βδομάδα.
Παράθεση από: mari_tsa στις Οκτωβρίου 18, 2010, 03:57:46 pmΣήμερα πήρα τηλ στα ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν οτι θα ξεκινήσουν 29 - 30 και 31/10 τα ΠΕΚ και οτι το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα απο βδομάδα. Είναι δυνατόν να μας βάζουν σε τόσα έξαδα χωρίς να μας έχουν ακόμα πληρώσει; Σήμερα έμαθα ότι θα πληρωθούμε 1η Νοέμβρη κι έχω εκνευριστεί απίστευτα. Κατά τα άλλα, μας διαβεβαίωσαν στην ορκωμοσία ότι δε θα καθυστερήσουν την πληρωμή, γιατί καταλαβαίνουν ότι όσοι διοριζόμαστε στις Κυκλάδες -και γενικά στα νησιά- έχουμε περισσότερα έξοδα. Κι αυτό που φημολογείται ότι τα πΕΚ θα γίνονται Σαββατοκύριακα; Πόσα σαββατοκύριακα θα είναι αυτά; Γιατί να μην τα κάνουν 7-10 μέρες συνεχόμενα όπως τα συνηθιζόταν παλιά; Τους ενδιαφέρει να μη χάσουν τα παιδιά μάθημα, ή συμφώνησαν με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες να καταθέσουμε τον πρώτο μας μισθό στα εισιτήρια των πλοίων; Γιατί είναι άλλο να πηγαίνεις μία φορά και να γυρνάς μία ακόμα κι άλλο να πρέπει να δώσεις το ίδιο ποσό 3-4 φορές σε ένα μήνα...Άσε που είναι δύσκολο να συχρονιστούν τόσα πολλά και διαφορετικά νησιά. Π.χ. τον ίδιο χρόνο κάνει και τα ίδια εισιτήρια πληρώνει αυτός που είναι στην Κέα με τον εκπαιδευτικό που είναι στην Ανάφη; Και οι δύο θα πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο να είναι στον Πειραιά; Δε ξέρω, κάποιους άλλους συναδέλφους είδα -όλως περιέργως- να μην τους πειράζει και τόσο, αλλά εγώ σοβαρά σκέφτομαι να μην τα παρακολουθήσω φέτος. Κάποιοι παλαιότεροι συνάδελφοι μας συμβούλευσαν να μην παραστούμε, αντιδρώντας έτσι στο ανάρμοστο πρόγραμμα που προσπαθούν να φτιάξουν.
γίνεται αρκεί το πεκ στο οποίο ανήκεις να δώσει το οκ.... Εμένα με δεχτήκανε και στα 3 της Αθήνας αλλά δεν έχει δώσει ακόμα το οκ το πεκ Τρίπολης στο οποίο ανήκω