*

Ψηφοφορία

Πόσο χρήσιμα σας φάνηκαν τα ΠΕΚ που παρακολουθήσατε;

Πάρα πολύ
1 (1.6%)
Πολύ
2 (3.2%)
Αρκετά
8 (12.9%)
Ελάχιστα
23 (37.1%)
Καθόλου
28 (45.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Αποστολέας Θέμα: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)  (Αναγνώστηκε 398157 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΚ Νηπιαγωγός

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« Απάντηση #1442 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 07:25:23 pm »
Ήθελα να ρωτήσω το εξής... Υποχρεωτικό το ΠΕΚ για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει ξανά αλλά αν ΔΕΝ το παρακολουθήσουμε θα έχουμε κυρώσεις εμείς οι αναπληρωτές? Και αν ναι, ποιες είναι αυτές?
Δεν βρίσκω καμία λογική στο οτι υποχρεούμαστε να το παρακολουθήσουμε με δεδομένα οτι θα μας απασχολεί καθημερινές, εκτός ωραρίου και με έξοδα δικά μας.  >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:39 »

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1443 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 07:42:11 pm »
k go δεν μπορώ να το παρακολουθήσω καθώς γίνεται στο ηράκλειο και μένω σε χωριό που δεν έχει συγκοινωνία.Εχω δηλώσει συμμετοχη που να απευθυνθώ για να ρωτήσ?

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1444 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 08:30:34 pm »
Δεν σε υποχρεώνει κανείς να παρακολουθήσεις.Εδώ εγώ που είμαι στην Αθήνα αναπληρώτρια και το σκέφτομαι...Ψωμί δεν έχουμε να φάμε,ραπανάκια για την όρεξη..Δεν φτάνει που είμαστε απλήρωτοι,πρέπει για μια ακόμα φορά εμείς να είμαστε απίκο σε ότι βλακεία σκεφτεί το υπουργείο-πεκ Νοέμβρη και Δεκέμβρη μήνα-με τόσο κόσμο να πρέπει να μετακινηθεί χωρίς λεφτά και να πληρώσει και διαμονή....τι είμαστε,μάγοι να βρούμε λεφτά;;;;Δεν είμαι κατά των πεκ,να το ξεκαθαρίσω,αλλά επιμόρφωση με σωστό προγραμματισμό και το υπουργείο να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος rukaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1445 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 08:33:08 pm »
Εμάς σήμερα μας ενημέρωσαν ότι τα ΠΕΚ θα γίνουν 29, 30 και 31/10, 19,20 και 21/11 και 3,4 και 5/12. Μιλάω για τα Δωδεκάνησα. Πήραμε τηλ στη Δευτεροβάθμια, στα ΠΕΚ και στο υπουργείο να τους πούμε ότι λόγω έλλειψης δρομολογίων που να βολεύουν για τη μετακίνησή μας καλό θα ήταν να τα συμπτύξουμε σε μία εβδομάδα και μας έγραψαν. Δηλαδά θα είμαστε στο σχολείο Τρίτη και Τετάρτη και τις υπόλοιπες μέρες ΠΕΚ και ταξίδια. Φοβερή ιδέα! Δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα στα σχολεία!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:39 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1446 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 08:51:36 pm »
Και σε μένα από ΠΕΚ Λάρισας μου είπαν για 19/11. Μάλιστα φέτος έχουμε δικαίωμα να τα παρακολουθήσουμε στον τόπο διαμονής μας, όσοι είμαστε σε άδεια...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1447 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 08:57:04 pm »
Να αγιάσει το στοματάκι σου Lila,  αυτά είναι που σκέφτομαι κι εγώ. Μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτή η απάντηση "υποχρεωτικό" όπου και να ρωτάω. Και εγώ Αθήνα είμαι αλλά αρνούμαι να το παρακολουθήσω. Ακόμα κι αν το έκανα κι εφόσον είμαι σε ολοήμερο, θα έχανα την πρώτη μία ώρα λόγω της απόστασης του σχολείου από το πεκ που ανήκει. Για ποιο λόγο όλο αυτό το τρέξιμο και τα έξοδα? Όσο για την επιμόρφωση.. άλλη δουλειά δεν κάνουμε από το να διαβάζουμε για να δίνουμε και να ξαναδίνουμε Ασέπ. Από θεωρία μπουχτήσαμε όλοι!!! Τώρα όσοι δουλεύουμε, όπου κι αν δουλεύουμε δεν ξέρουμε καν πότε θα πληρωθούμε και πόσο μειωμένος θα είναι ο μισθός. Μην τρελαθούμε και τελείως!

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1448 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:15:49 pm »
Εκεί στην Τρίπολη θα βγάλουν το πρόγραμμα της επιμόρφωσης στην ιστοσελίδα τους;Ξέρεις κανείς κάτι;Ποιές ώρες θα γίνεται;Έχουν και οι ίδιοι εκεί κάποια ιδέα σχετικά με αυτό να μας πουν; Υπάρχει κάποιος νόμος που να μας καλύπτει ώστε να μην πάμε στο σχολείο της μέρες που θα πάμε πεκ;Αν είναι υποχρεωτικό το σχολείο γιατί να πάω πεκ και να περάσω όλη την ταλαιπωρία; Ξέρουν αυτοί που κάνουν το πρόγραμμα της επιμόρφωσης καθόλου γεωγραφία;Υπάρχουν περιοχές διορισμού που για να είσαι συνεπής στα πεκ θα πρέπει να είσαι τζίνι ή μάγος ή να έχεις δικό σου ελικόπτερο.Αναρωτιέμαι γιατί να πάω πεκ;Επειδή κάποιοι μας λένε ότι δε γίνεται η μονιμοποιησή μας διαφορετικά;Πολύ μεγάλο αστείο αυτό;

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1449 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:19:12 pm »
Να αγιάσει το στοματάκι σου Lila,  αυτά είναι που σκέφτομαι κι εγώ. Μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτή η απάντηση "υποχρεωτικό" όπου και να ρωτάω. Και εγώ Αθήνα είμαι αλλά αρνούμαι να το παρακολουθήσω. Ακόμα κι αν το έκανα κι εφόσον είμαι σε ολοήμερο, θα έχανα την πρώτη μία ώρα λόγω της απόστασης του σχολείου από το πεκ που ανήκει. Για ποιο λόγο όλο αυτό το τρέξιμο και τα έξοδα? Όσο για την επιμόρφωση.. άλλη δουλειά δεν κάνουμε από το να διαβάζουμε για να δίνουμε και να ξαναδίνουμε Ασέπ. Από θεωρία μπουχτήσαμε όλοι!!! Τώρα όσοι δουλεύουμε, όπου κι αν δουλεύουμε δεν ξέρουμε καν πότε θα πληρωθούμε και πόσο μειωμένος θα είναι ο μισθός. Μην τρελαθούμε και τελείως!
Αν δεν μπορούμε δεν πάμε,τέλος.Τίποτα δεν κρίνεται από αυτό,αναπληρωτές είμαστε.Αν γίνονται 4.30,όπως διάβασα σε ένα άλλο πρόγραμμα,δεν παίζει με τίποτα να προλαβαίνω ούτε εγώ να είμαι εκεί πριν τις 5,λόγω ολοήμερου.Εμείς είχαμε σήμερα σεμινάριο που διοργάνωνε η σύμβουλος.Τη ρώτησα αν ξέρει κάτι και μου είπε:"ε κάτσε μη βιάζεσαι,νωρίς είναι, θα βγει πρόγραμμα,1/11 ξεκινάνε".Ασχολίαστο θα το αφήσω.....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1450 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:27:03 pm »
"δεν γίνεται η μονιμοποίησή μας διαφορετικά"? καλό κι αυτό. Λες κι αν το παρακολουθήσεις, μονιμοποιείσαι :-) Ας μας διορίσουν μονίμους με το καλό και ύστερα παρακολουθούμε και το άλλο πακέτο με τις διπλές ώρες. Αλλά όχι και κερατάς και δαρμένος βρε παιδιά... (με όλο το σεβασμό, που έλεγε και ο Λαζόπουλος! :-))

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1451 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:34:22 pm »
Lila βγήκε το πρόγραμμα, δες εδώ http://2pek.att.sch.gr

Αποσυνδεδεμένος georgeMath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕΟ3
    • Προφίλ
« Απάντηση #1452 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:00:47 pm »
Εκεί στην Τρίπολη θα βγάλουν το πρόγραμμα της επιμόρφωσης στην ιστοσελίδα τους;Ξέρεις κανείς κάτι;Ποιές ώρες θα γίνεται;Έχουν και οι ίδιοι εκεί κάποια ιδέα σχετικά με αυτό να μας πουν; Υπάρχει κάποιος νόμος που να μας καλύπτει ώστε να μην πάμε στο σχολείο της μέρες που θα πάμε πεκ;Αν είναι υποχρεωτικό το σχολείο γιατί να πάω πεκ και να περάσω όλη την ταλαιπωρία; Ξέρουν αυτοί που κάνουν το πρόγραμμα της επιμόρφωσης καθόλου γεωγραφία;Υπάρχουν περιοχές διορισμού που για να είσαι συνεπής στα πεκ θα πρέπει να είσαι τζίνι ή μάγος ή να έχεις δικό σου ελικόπτερο.Αναρωτιέμαι γιατί να πάω πεκ;Επειδή κάποιοι μας λένε ότι δε γίνεται η μονιμοποιησή μας διαφορετικά;Πολύ μεγάλο αστείο αυτό;
Μετά την 28η θα έχουμε νεότερα από ΠΕΚ Τρίπολης

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1453 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:30:56 pm »
Δηλαδή στις 29 το πρωί θα μας πουν ότι το απόγευμα πάμε πεκ;Μάλλον δεν έχουν βρει επιμορφωτές.Κάτι τέτοιο οσμίζομαι.Και όπως πάνε δε θα έχουν και επιμορφούμενους.Και που να τους βρουν;Η ΟΛΜΕ έχει βγάλει μια ανακοίνωση.Ποια είναι η άποψή σας γι'αυτή;

Αποσυνδεδεμένος maro2804

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1454 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:58:42 pm »
τελικα ποιος ξερει υπευθυνα αν υπαρχουν κυρωσεις αν δεν παρακολουθησουμε τα πεκ?υπαρχει περιπτωση να μην μπορεσουμε να διοριστουμε σα μονιμες?

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1455 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:41:30 pm »
Lila βγήκε το πρόγραμμα, δες εδώ http://2pek.att.sch.gr
Ευχαριστώ όμως είμαι στο 1ο πεκ Αθήνας.Θα το κοιτάξω μήπως έχει βγει τίποτα και σε μας.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)