Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να αγιάσει το στοματάκι σου Lila, αυτά είναι που σκέφτομαι κι εγώ. Μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτή η απάντηση "υποχρεωτικό" όπου και να ρωτάω. Και εγώ Αθήνα είμαι αλλά αρνούμαι να το παρακολουθήσω. Ακόμα κι αν το έκανα κι εφόσον είμαι σε ολοήμερο, θα έχανα την πρώτη μία ώρα λόγω της απόστασης του σχολείου από το πεκ που ανήκει. Για ποιο λόγο όλο αυτό το τρέξιμο και τα έξοδα? Όσο για την επιμόρφωση.. άλλη δουλειά δεν κάνουμε από το να διαβάζουμε για να δίνουμε και να ξαναδίνουμε Ασέπ. Από θεωρία μπουχτήσαμε όλοι!!! Τώρα όσοι δουλεύουμε, όπου κι αν δουλεύουμε δεν ξέρουμε καν πότε θα πληρωθούμε και πόσο μειωμένος θα είναι ο μισθός. Μην τρελαθούμε και τελείως!
Εκεί στην Τρίπολη θα βγάλουν το πρόγραμμα της επιμόρφωσης στην ιστοσελίδα τους;Ξέρεις κανείς κάτι;Ποιές ώρες θα γίνεται;Έχουν και οι ίδιοι εκεί κάποια ιδέα σχετικά με αυτό να μας πουν; Υπάρχει κάποιος νόμος που να μας καλύπτει ώστε να μην πάμε στο σχολείο της μέρες που θα πάμε πεκ;Αν είναι υποχρεωτικό το σχολείο γιατί να πάω πεκ και να περάσω όλη την ταλαιπωρία; Ξέρουν αυτοί που κάνουν το πρόγραμμα της επιμόρφωσης καθόλου γεωγραφία;Υπάρχουν περιοχές διορισμού που για να είσαι συνεπής στα πεκ θα πρέπει να είσαι τζίνι ή μάγος ή να έχεις δικό σου ελικόπτερο.Αναρωτιέμαι γιατί να πάω πεκ;Επειδή κάποιοι μας λένε ότι δε γίνεται η μονιμοποιησή μας διαφορετικά;Πολύ μεγάλο αστείο αυτό;
Lila βγήκε το πρόγραμμα, δες εδώ http://2pek.att.sch.gr