Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι ρουκακι,έχεις δίκιο!και εμείς από το καστελλόριζο(νεοδιόριστοι) δε θα πάμε καθόλου.ένα δρομολόγιο την εβδομάδα με πλοίο και αμφίβολο το αεροπλάνο δε λέει!ας τα βάζαν τέλη ιουνίου ή αρχές σεπτεμβρίου.δε θα γίνουμε και βέγγοι!
Εγώ δυστυχώς αυτό δε μπορώ να το κάνω αφού τα χρωστάω από πέρσι τα ΠΕΚ και αν δε τους τιμήσω με την παρουσία μου θα μου δείξουν την έξοδο τον Ιούνιο..
Εμάς σήμερα μας ενημέρωσαν ότι τα ΠΕΚ θα γίνουν 29, 30 και 31/10, 19,20 και 21/11 και 3,4 και 5/12. Μιλάω για τα Δωδεκάνησα. Πήραμε τηλ στη Δευτεροβάθμια, στα ΠΕΚ και στο υπουργείο να τους πούμε ότι λόγω έλλειψης δρομολογίων που να βολεύουν για τη μετακίνησή μας καλό θα ήταν να τα συμπτύξουμε σε μία εβδομάδα και μας έγραψαν. Δηλαδά θα είμαστε στο σχολείο Τρίτη και Τετάρτη και τις υπόλοιπες μέρες ΠΕΚ και ταξίδια. Φοβερή ιδέα! Δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα στα σχολεία!
Παράθεση από: mari_tsa στις Οκτωβρίου 18, 2010, 03:57:46 pmΣήμερα πήρα τηλ στα ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν οτι θα ξεκινήσουν 29 - 30 και 31/10 τα ΠΕΚ και οτι το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα απο βδομάδα.Το ΠΕΚ Λαμίας θα αναρτήσει το πρόγραμμα γύρω στις 24/10 και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στις 30/10.
Σήμερα πήρα τηλ στα ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν οτι θα ξεκινήσουν 29 - 30 και 31/10 τα ΠΕΚ και οτι το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα απο βδομάδα.
Πες τα χρυσοστομη!!Απο τη μια κραζουμε την ΟΛΜΕ οτι δεν κανει τιποτα , τωρα που εβγαλε ανακοινωση οτι μας καλυπτει να μην παρακολουθησουμε , τρεχουμε ολοι φοβισμενοι να παμε στα πεκ που οπως πολυ σωστα επεσημανε η rozy ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ υποχρεωτικα.Μα για ποσο ηλιθιους μας περνανε πια?
Καλημέρα. Επικοινώνησα προ ολίγου με το γραφείο πρωτοβάθμιας της περιοχής μου και ρώτησα για ενδεχόμενες κυρώσεις. Μου είπαν οτι δεν είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση για τους αναπληρωτές, αλλά μόνο για τους νεοδιοριζόμενους. Μάλιστα μου έδωσαν το επιχείρημα οτι θα μαζευόμασταν πολλοί και γι`αυτό δίνουν προτεραιότητα στους νεοδιοριζόμενους γιατί αυτοί θα πάρουν και βαθμό από εκεί. (τί βαθμό?) Άρα δεν πάμε.