Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που συμβαίνει με τα ΠΕΚ φέτος. Άκου εκεί η οικονομική αδυναμία δεν είναι σοβαρή δικαιολογία για αλλαγή περιοχής. Ειλικρινά πως το δεχόμαστε έτσι. Κι εμένα έτσι μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να μου αλλάξουν τόπο αλλά επέμενα και έκανα αίτηση. Αν δεν αντιδράσουμε όλοι και δεν τους κατακλύσουμε με αιτήσεις δεν πρόκειται κανείς να μας πάρει στα σοβαρά.Αντισταθείτε συνάδελφοι δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τα πάντα με παθητικότητα και υποτακτικότητα.
Αχ παιδιά πόσο συμφωνώ μαζί σας....όλοι το ξέραμε οτι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και προσπαθήσαμε να βάλουμε κάτι στην άκρη αλλά ΠΟΣΟ να κρατήσουν και αυτά......άντε και φτάνουν για τα ΠΕΚ....το τρίμηνο που δα θα πληρωνόμαστε και θα έχουμε ενοίκια και έξοδα που το πας;;;;;;;; Μήπως δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα να γίνει πιο νωρίς η επιμόρφωση....πριν καν βρούμε σπίτια, ας στείλουν συμβούλους σε κάθε νησί......είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά.....ρε παιδιά η ΔΟΕ τι κάνει;;;;
Παράθεση από: sylvia στις Αυγούστου 11, 2008, 07:18:48 pmΑχ παιδιά πόσο συμφωνώ μαζί σας....όλοι το ξέραμε οτι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και προσπαθήσαμε να βάλουμε κάτι στην άκρη αλλά ΠΟΣΟ να κρατήσουν και αυτά......άντε και φτάνουν για τα ΠΕΚ....το τρίμηνο που δα θα πληρωνόμαστε και θα έχουμε ενοίκια και έξοδα που το πας;;;;;;;; Μήπως δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα να γίνει πιο νωρίς η επιμόρφωση....πριν καν βρούμε σπίτια, ας στείλουν συμβούλους σε κάθε νησί......είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά.....ρε παιδιά η ΔΟΕ τι κάνει;;;;Τόσο καιρό λέμε,λέμε για τις υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος.Το αξιαγάπητο κράτος πότε θα φιλοτιμηθεί να μας πληρώσει?κάθε διεύθυνση πληρώνει όποτε θέλει εκείνη ή υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία που πληρώνονται όλοι οι πρωτοδιόριστοι?πόσο είναι ο πρώτος μισθός μας?
δεν παρουσιαζεσαι στο σχολειο, εφοσον εισαι στα πεκ απαλλασεσαι απο τα καθηκοντα σου στο σχολειο.