Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι βρε παιδια?Την προσωρινη τοποθετηση θα την μαθουμε πριν τα ΠΕΚ ή μετα τα ΠΕΚ??
Παράθεση από: leti77 στις Αυγούστου 16, 2008, 02:41:36 pmΝα ρωτησω κατι βρε παιδια?Την προσωρινη τοποθετηση θα την μαθουμε πριν τα ΠΕΚ ή μετα τα ΠΕΚ??Επικοινωνησα με το γραφειο Α/βαθμιας Χανιων και ειπαν οτι ισως να μαθουμε που θα τοποθετηθουμε 26 - 27/8, σε μια συναδελφο την ενημερωσαν απο το αντιστοιχο γραφειο του Ηρακλειου οτι θα μαθουμε το σχολειο τοποθετησης 5/9, την ημερα δηλαδη που τελειωνει η πρωτη φαση των ΠΕΚ.....
Και από Αλε/πολη το ίδιο μου είπαν ότι θα ξεκινήσουν τα ΠΕΚ κι έπειτα θα μαθουμε τις τοποθετήσεις. Δεν μου διευκρίνησαν όμως αν αυτό γίνει κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων ή μετά την ολοκλήρωση της α΄φάσης. Προσωπικα πιστευω ότι θα μαθουμε μέσα στην 1η εβδομάδα.
chriskas, αν μετά την ορκωμοσία σου δώσουν το διοριστήριο (το χαρτί που λέει σε ποιο σχολείο τοποθετείσαι), ίσως να θεωρηθεί ότι υπηρετείς ήδη εκεί και ας μην έχεις κάνει πράξη ανάληψης. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στη
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 16, 2008, 02:25:29 pmchriskas, αν μετά την ορκωμοσία σου δώσουν το διοριστήριο (το χαρτί που λέει σε ποιο σχολείο τοποθετείσαι), ίσως να θεωρηθεί ότι υπηρετείς ήδη εκεί και ας μην έχεις κάνει πράξη ανάληψης. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στη
Όταν έχεις άδεια ανατροφής, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τα ΠΕΚ.Κι εγώ πέρυσι που το προσπάθησα, που ήμουν με άδεια ανατροφής, δεν μου επέτρεψαν να τα παρακολουθήσω..Σήμερα πήρα τηλ στα ΠΕΚ Πειραιά 210 4111113-5 και μου είπαν ότι ξεκινάνε 25-8 στις 8.30 το πρωί.