0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν για κάποιο περίεργο; λόγο σε βάλουν να αξιολογηθείς για το μάθημα στο άτακτο τμήμα, ενώ στο ήσυχο τμήμα τα πας εξαιρετικά, όντως την έβαψες.
Αυτή είναι «υπερανω». Και είναι και αξιοσημείωτο γι αυτόν τον λόγο ότι δεν τη θέλει ούτε ο μέσος δεξιός γονέας που δεν έχει δει καμία βελτίωση στα σχολεία κατά τη διάρκεια της θητείας της.
Συνάδελφοι αφού έτσι ειναι και δεν το λέω ειρωνικά ότι επί Φίλη ( και κατ' εμένα και επί Μπαλντα για τη μη δυνατότητα επανυποβολης τρίτη φορά υποψηφιότητας διευθυντή στο ίδιο σχολείο) υπήρξε μια διακαιοσυνη σε κάποια θέματα στην εκπαίδευση και τέλος πάντων κάποιες τομές, γιατί η ΔΑΚΕ σάρωσε στις τελευταίες εκλογές των εκπαιδευτικών; Επίσης γιατί στις εκλογές της ΔΟΕ πήρε τα ποσοστά που πήρε (που ήταν πολύ ψηλά);Μήπως κάποιοι άλλοι - που δεν είναι λίγοι - έχουν αντίθετοι άποψη από εμάς;
το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω : έχω τη βάσιμη αίσθηση ότι ο σύμβουλος (αν δεν είναι εξαιρετικά άχρηστη περίπτωση μετριότητας - ελαχιστοι θα είναι) θα είναι μια χαρά...τα πολλά κριτήρια είναι θέμα διευθυντή και εκεί καμία νότα αισιοδοξίας. εκεί θα γίνει σφαγή επί προσωπικών και λιγότερο υπηρεσιακών ζητημάτων.όντως τα παιδιά θα συνεργαστούν με έναν ξένο μέσα (οι παλιότεροι ξέρουν). το πρόβλημα είναι το θεσμικό του υπερδιευθυντή. και αν δείτε πίνακες πολλοί σοβαροί άνθρωποι και προσοντούχοι προτιμούν να πάνε σύμβουλοι (κάντε συνειρμούς , μην τα γράφω) και να φύγουν από το σφιχτά σχολικό τμήμα.αναφορικά με τα εκλογικά : τα γράψαν άλλοι , μόνο κομματικά κριτήρια , ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται με την παιδεία, οι γονείς αρνητικοί με τον κλάδο (που τσινάει και για την παιδοφύλαξη και δεν μπορεί να περάσει στην ηλίθια κοινωνία ότι το θεσμικό πλαίσιο είναι στρεβλό. αν ήταν εξορθολογισμένο, η ντεμέκ αξιολόγηγη θα έβγαινε ως περιττή από το πλάνο και οι ολίγοι τεμπελοβολεψάκηδες θα ήταν στη θέση τους και όλα πιο άνετα και αποτελεσματικά κυρίως για όλους).χαιρετώ
"(που σιγά κιόλας την κοινωνική ανατροπή που έφερε, και καθόμαστε και συζητάμε). Δεν μπορώ να κατανοήσω το να υποστηρίζουν την Κεραμεως. Πόσο τυφλή υπακοή στο κόμμα;"Εξαρτάται πως την εννοείς συνάδελφε την κοινωνική ανατροπή. Κατ' εμένα έφερε και μάλιστα σε πολλούς τομείς. Για τον ίδιο λόγο που δεν το κατανοείς, δεν το κατανοούν και αυτοι. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τυφλή υπακοή στο κόμμα.