0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αξιολόγηση αυτη καθαυτή δεν ειναι κάτι κακό...το λάθος της Κεραμέως είναι ότι συνδέει την αξιολόγηση με τη μονιμοποίηση
πάντως και το επιχείρημα που ακούω από στελέχη τοπικών ελμε ότι 'αξιολογούμαστε από τους μαθητές μας κάθε μέρα', δεν στέκει σε κριτική... άντε και κάποιος απο μας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, και τα παιδιά βλέπουν ότι είναι ακατάλληλος, τι θα γίνει, μπορούν οι μαθητές να κάνουν τίποτα? θα τον φάνε στη μαπα όλη τη χρονιά με την ελπίδα ότι δεν θα το έχουν ντου χρόνου... ας χρησιμοποήσουμε πιό λογικά επιχειρήματα που να στέκουν
Κάθε μέρα αξιολογούμαστε, ισχύει. Από κει και πέρα, όμως, όταν ο εκπαιδευτικός είναι ακατάλληλος, και αναφέρομαι σε σοβαρές περιπτώσεις, που όλοι έχουμε συναντήσει κατά καιρούς, ξέρουμε πως ο ίδιος γραφειοκρατικός μηχανισμός του Υπουργείου μπλοκάρει τις ενέργειες ή τις καθυστερεί. Π.χ. εγώ ξέρω αυτή την στιγμή εκπαιδευτικούς που έπρεπε να δικάζονται για τις πράξεις τους σε σχολικό περιβάλλον και ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους. Ευθύνομαι εγώ γι΄αυτό; Όχι.
Ελπίζω κι εύχομαι να μην γίνει εντέλει η αξιολόγηση. Ωστόσο συνάδελφος πάτησε οριστική αποθήκευση χωρίς να έχει γράψει κάτι στο πεδίο της έκθεσης αυτοαξιολογησης. Προσοχή γιατί το σύστημα δεν δίνει δυνατότητα διόρθωσης. Κρίμα για τον συνάδελφο, καλά λένε οποιος βιάζεται σκοντάφτει...