0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχω διαβάσει στα προσφατα μηνύματα κάτι υπέρ της αξιολόγησης. Διαχρονικά θα έλεγα στο φορουμ είναι 2-3 συγκεκριμένοι που μισούν τον κλάδο και θεωρούν ότι χρειάζεται αξιολόγηση. Αν θεωρείτε «υπέρ της αξιολόγησης» την παράθεση νόμων ή την κριτική στάση απέναντι στη συνδικαλιστική άρνηση της αξιολόγησης, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
συγγνώμη αλλά είναι προτιμότερη ακόμη και η συνδικαλιστική άρνηση της αξιολόγησης από τους ασκούς του Αιόλου που θα ανοίξει η τυχόν αποδοχή της από την εκπαιδευτική κοινότητα με τους όρους που θέλει η συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία.
Άμεσα υπέρ της αξιολόγησης δεν έγραψαν, ωστοσο με το που ειπώθηκαν οι φράσεις περί αλληλεγγύης για τους συναδέλφους που διώκονται, ξεκίνησαν να λοιδωρουν γενικα την ΟΛΜΕ, τους αιρετούς, τους συνδικαλιστές κ να τους καταλογίζουν τα μύρια (αυτό σε καμία περίπτωση δεν ήταν νηφάλια κριτικη αλλά συσσώρευση μενους) να γράφουν χαρακτηρισμούς κ να κάνουν gaslighting από το πουθενά κ να παρουσιάζουν υποθέσεις τους ως βεβαιοτητες για όσους γράψαμε στο νήμα υπέρ της απεργιας-αποχης. Προσπάθησαν να διαμορφώσουν συγκεκριμένες εντυπώσεις προκειμένου να δημιουργηθεί μια αίσθηση παραίτησης από την οποια αντίδραση κ φυσικά να αποπροσανατολίσουν όσους μπορεί να ήθελαν να ενημερωθούν. Όπως έγραψε κ ο leon το θέμα είναι η δίωξη των συναδέλφων που άσκησαν το νόμιμο δικαίωμα τους να απεργησουν. Γιατί σήμερα είναι 13 μεθαύριο μπορεί να είναι περισσότεροι.
ότι Εδώ λέμε την άποψή μας και δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει κανείς επιτρέπεται να ακούγονται μόνο συγκεκριμένες θέσεις. Στο κομμάτι της ενημέρωσης πλέον χρειάζεται δικηγόρος και όχι προεδρείο 15μελους. Ελπίζω οι διωκόμενοι συνάδελφοι να έχουν από το σωματείο μας τη σωστή ΝΟΜΙΚΗ υποστήριξη, γιατί τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακή πολιτική για ένα συγκεκριμένο κοινό μόνο.
Στην Αγγλία οι εκπαιδευτικοί από το burn out οδηγούνται στην παραίτηση και την ψυχική εξουθένωση!!! Η αξιολόγηση είναι βέβαιο ότι θα συνδεθεί με τη μισθολογική εξέλιξη, το κλείσιμο σχολείων, τις απολύσεις... Στόχος είναι τα σχολεία να περάσουν στους δήμους και σε ιδιώτες και το υπουργείο να αποποιηθεί της ευθύνης χρηματοδότησης τους.
άρση της μονιμότητας. Στην Ουγγαρία έγινε ήδη. Αποκλειστικά για τους εκπαιδευτικούς.
Δεν ξέρω τι λέτε παραπάνω, εμείς πάντως έχουμε μια ανόητη σύμβουλο-αξιολογήτρια που έχει θάψει κοσμο και κοσμάκη ο οποίος κάνει πραγματικά δουλειά στην τάξη. Εξαιρετικό έργο έχει βάλει στην κλίκα της μόνο (κάτι κ@@@πετσομένους που τη γλύφουν και τη χρησιμοποιούν), αλλά είναι τόσο χαζή που δε σκαμπάζει! βγάζει μάτι πλέον η στάση της- ! Κι ενώ ήμουν πραγματικά υπέρ τώρα μου ρχεται να ξεκινήσω τις καταγγελίες...τι σ...ά στη μπανανία που ζούμε...