0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επομένως αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο από την επόμενη σχολική χρονιά, γιατί με το ισχύον ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει απολύσεις. Και υπερεξουσίες στους διευθυντές. Είναι φανερό ότι τους εκπαιδευτικούς τους θέλει φοβισμένα και υπακουα ανθρωπάκια, διεκπεραιωτές και όχι δασκάλους.
Με το ισχύον Σύνταγμα, όχι απλά Νόμο, δε μπορεί. Και νέο Νόμο να φτιάξει πάλι δε γίνεται αφού θ' αντιβαίνει το Σύνταγμα. Απαιτείται, λοιπόν, ν' αναθεωρήσει το Σύνταγμα. Η παρούσα κυβέρνηση έχει δικαίωμα να προτείνει άρθρα προς αναθεώρηση, όχι όμως ν' αναθεωρήσει. Το τελευταίο μπορεί να το κάνει η κυβέρνηση που θα προκύψει απ' τις επόμενες εκλογές.
Παράθεση από: leon. στις Απριλίου 27, 2025, 02:49:11 pmΣυνάδερφε, εννοείς ότι αντιβαίνει στη μονιμότητα του δημοσίου υπαλλήλου που υπάρχει στο σύνταγμα, σωστά?Αυτό όμως μπορεί να το κάνουν σε όσους θα είναι σε κατάσταση δοκιμου, έτσι δεν είναι?Δυστυχώς, ναι...
Συνάδερφε, εννοείς ότι αντιβαίνει στη μονιμότητα του δημοσίου υπαλλήλου που υπάρχει στο σύνταγμα, σωστά?Αυτό όμως μπορεί να το κάνουν σε όσους θα είναι σε κατάσταση δοκιμου, έτσι δεν είναι?
Συναδέλφισσα elean, παίζεται χοντρό παιχνίδι απ' το ζαβό της Μαρίκας. Εν μέσω Τεμπών συγκαλύψεων μπαζωμάτων εν μέσω παιδεραστιών Λιγνάδων Μίχων Γεωργιάδων εν μέσω μιας δίνης βρωμιάς σκανδάλων χαβούζας που βυθίζεται η κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης αναζητά διέξοδο σε κοινωνικούς αυτοματισμούς σε έλεγχο πλήρη της δικαστικής εξουσίας και στην ασυδοσία του παρακράτους. Βρισκόμαστε σε πολύ βρώμικες εποχές που θυμίζουν το '61, αλλά χωρίς ΕΔΑ κι Ένωση Κέντρου. Χωρίς αντιπολίτευση χωρίς ανένδοτο με το λαό έρμαιο. Ξέρουμε την κατάληξη αυτού που άρχισε το '61. Τη Στρατιωτική Δικτατορία του '67. Τώρα;