0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάβασα με πολύ προσοχή όλα τα παραπάνω και χωρίς ίχνος παρρησίας, εμπάθειας ή εξυπνακισμού θα ήθελα να θέσω ένα απλο ερώτημα…Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνεται αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου;
Για ποια σεμινάρια επιμόρφωσης θα μου ζητήσουν βεβαιώσεις? για αυτά που δεν μου προσφέρουν ή αν θέλεις δεν μου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσω? Γιατί πρέπει να ξέρετε πως όταν ένας εκπαιδευτικός βρίσκετε πάνω σε ένα νησί της περιφέρειας δύσκολα μπορεί να μετακινηθεί με τα πλοία για να φθάσει στο "κέντρο" που συνήθως διοργανώνονται τα επιμορφωτικά σεμινάρια. υπάρχουν όχι μόνο σεμινάρια αλλά ολόκληρα επιμορφωτικά προγράμματα online.Μπορεις να παρακολουθήσεις κάποιο απο αυτά.Γιατί θα πρέπει να ειναι οπωσδήποτε δωρεάν; Εδώ τίθεται θέμα: θες να επιμορφωθεις πραγματικά ή ψάχνεις δικαιολογίες; Εγω νομιζω πως αν θεωρείς κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και απαραίτητο για την επαγγελματική σου εξέλιξη δεν υπάρχουν εμπόδια. Και για να μην παρεξηγηθώ: δε λέω ότι το υπουργείο δεν έχει υποχρέωση στην επιμόρφωση.
Αν λείψω πολλές μέρες είναι μείον στην αξιολόγηση; Τότε να καταργηθούν οι άδειες τοκετού, λοχείας και ανατροφής.Επίσης, όταν τύχει και αρρωστήσουμε (πότε θα βγαίνουμε στη σύνταξη; Στα 65;) να φεύγουμε κατευθείαν με εφεδρεία.Τι νόημα έχει;