*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 939120 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #700 στις: Αυγούστου 23, 2012, 08:56:20 pm »
συμφωνώ πως και το υπουργείο πρέπει να αξιολογηθεί ( η χαρά του κραξίματος λέμε ).

αλλά, ιστορικά, τα σχολεία λειτούργησαν σε χειρότερες συνθήκες απο αυτές που περιγράφεις ( πχ Κατοχή) και οι Δάσκαλοι ( με Δ κεφαλαίο) αποτέλεσαν φωτεινά παραδείγματα αξιόλογου εκπαιδευτικού έργου σε πείσμα των συνθηκών.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:19:01 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Αυγούστου 23, 2012, 08:59:32 pm »
Φυσικά και όχι!!!! Η αξιολόγηση πρέπει να γίνει για να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι!!! Αλλά να αξιολογούν και οι 2 πλευρές!! ;)
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:00:50 pm »
Oλα ειναι δικαιολογιες και μου φαινεται πως εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα.
Εγω ενα μονο φοβαμαι στην αξιολόγηση: το "γλυψιμο"...αυτοι που θα τη βγαλουν "καθαροι" ενω δεν πρεπει....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:03:08 pm »
Oλα ειναι δικαιολογιες και μου φαινεται πως εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα.
Εγω ενα μονο φοβαμαι στην αξιολόγηση: το "γλυψιμο"...αυτοι που θα τη βγαλουν "καθαροι" ενω δεν πρεπει....

Μάρκο στατιστικά θα υπάρξει ένα τέτοιο ποσοστό. Δυστυχώς. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη ούτε στη διαδικασία ούτε, πολύ περισσότερο, στον τελικό αφανισμό τέτοιων φαινομένων. Καιρός είναι πια όπου τέτοια συμβαίνουν να καταγγέλονται!

Φυσικά και όχι!!!! Η αξιολόγηση πρέπει να γίνει για να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι!!! Αλλά να αξιολογούν και οι 2 πλευρές!! ;)

+++++++++++++++ 
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:19:01 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:06:51 pm »
Και τι θα λέει η καταγγελία;; Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης σίελος έτρεχε εκ του στόματος του αξιολογουμένου;; ::) :P

Δεν ήξερα πού να το βάλω, το ποστάρω εδώ...διαβάστε τα σχόλια! >:( :(
Κάποια με πλήγωσαν!! :-[ Ε όχι και κάθομαι 5 μήνες!!!!! >:(
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8629.html

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:10:39 pm »
dinateacher εσύ αν έκανες αξιολόγηση σε κάποιον εκπαιδευτικό θα τον έκρινες αρνητικά επειδή δεν έχει πετρέλαιο; Φαντάζομαι όχι. Συνεπώς γιατί να το κάνει κάποιος άλλος;

Λοιπόν εγώ πήγα σε ένα εξαιρετικό λύκειο από άποψη υποδομών. Ολοκαίνουργιο κτίριο, με καθαρά θρανία, με ταβάνια, εργαστήρια , γυμναστήρια προτζέκτορες και τα σχετικά. Παρ' όλα αυτά ακόμα θυμάμαι το φυσικό να μας λέει στο μάθημα για τα θάυματα του Παήσιου, για ιστορίες με γυναίκες που τεκνοποίησαν χάρη στη βοηθεια θαυμάτων και άλλες τέτοιες θρησκευτικές μπουρδες (ναι στο μάθημα φυσικής) τη φιλόλογο να κάνει εμφανείς διακρίσεις στους μαθητές, αναλογα με το ποιούς είχε για ιδιαίτερο και ποιους όχι , ώστε πολλά χρόνια μετά σκεφτόμουν Αντιγόνη και μου γυρνούσαν τ' άντερα, την αγγλικό να κλαίει γιατί κοιμόμασταν στο μάθημά της, ηταν βαρετή ομως, μεχρι θανάτου. Και μια γερμανικό που με το που μπήκε μας είπε: ξεχάστε ότι ξέρατε. Θα μάθετε γερμανικά. Και μάθαμε Γερμανικά. Με λίγα λόγια εγώ έμαθα ότι όποιος θέλει να κάνει μάθημα θα κάνει, όποιος δεν θέλει θα λέει παραμύθια της χαλιμάς
"Come out come out wherever you are..."

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:17:52 pm »
Γίνεται να γίνει μάθημα αν τα παιδιά και ο εκπαιδευτικός κρυώνει;;;
Το έζησα και όχι δε γίνεται!! Αν εγώ λόγω αυτού μείνω πίσω στην ύλη και με αξιολογήσουν και σε αυτό, τι γίνεται;;;

Αποσυνδεδεμένος fair_play

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:25:13 pm »
.........  Και μια γερμανικό που με το που μπήκε μας είπε: ξεχάστε ότι ξέρατε. Θα μάθετε γερμανικά. Και μάθαμε Γερμανικά. Με λίγα λόγια εγώ έμαθα ότι όποιος θέλει να κάνει μάθημα θα κάνει, όποιος δεν θέλει θα λέει παραμύθια της χαλιμάς
Πέστα βρε lkjhgfd! ( αλλεργία στα φωνήεντα;  :) )

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:28:04 pm »
dinateacher έχω ήδη απαντήσει στην ερώτησή σου

fair_play πες το κι έτσι ;D

"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:30:58 pm »
Και τι θα λέει η καταγγελία;; Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης σίελος έτρεχε εκ του στόματος του αξιολογουμένου;; ::) :P

Δεν ήξερα πού να το βάλω, το ποστάρω εδώ...διαβάστε τα σχόλια! >:( :(
Κάποια με πλήγωσαν!! :-[ Ε όχι και κάθομαι 5 μήνες!!!!! >:(
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8629.html

ωραία θα ήταν να έλεγε τέτοιο πράγμα η καταγγελία!! Μπορείς όμως να γράψεις τα γεγονότα : πχ σπάνια έρχεται στη δουλειά , δεν συμμετέχει σε συνεδριάσεις, δεν επιμορφώνεται, δεν αναλαμβανει προγράμματα ή εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, δεν βοηθάει στις διοικητικές εργασίες, είναι πίσω στην ύλη, κτλ κτλ ...θα υπάρχει πάντα κάτι (μάλλον πολλά δλδ ) που να μπορείς να αναφέρεις.

Τώρα οκ, μπορεί να μην είναι πέντε μήνες , τρεις όμως είναι σίγουρα. Και απο κει και πέρα, μην κοροϊδευόμαστε καιι μεταξύ μας...Στα λύκεια πχ μετά το Πάσχα μάθημα γιοκ. Και με τις Πανελλαδικές ,τις επιτηρήσεις και τη διόρθωση γραπτών ε όχι ότι σκοτώνεται και στη δουλειά ο κλάδος όπως στις υπόλοιπες Κ.Σ. ημέρες.

@lkjhgfd   συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...όποιος θέλει να κάνει μάθημα θα κάνει....και με κρύο και με ζέστη και με απ΄όλα!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:54:21 pm »
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τα ίδια αποτελέσματα από τα σχολεία της ίδιας βαθμίδας...Δηλαδή ένα λύκειο μικρού νησιού με ένα λύκειο "καλής" περιοχής δε μπορεί να έχουν το ίδιο ποσοστό επιτυχίας στις πανελλήνιες!
Ούτε σε ένα δημοτικό με τσιγγανάκια να περιμένεις τα παιδιά τελειώνοντας την τάξη να ξέρουν όσα και τα παιδιά ενός άλλου σχολείου.
Και φυσικά η αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τη χρηματοδότηση του κάθε σχολείου!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:58:04 pm »
μα είναι αυτονόητο - παντου στον κόσμο όπου γίνεται αξιολόγηση - πως τέτοιου είδους παράμετροι σαφώς λαμβάνονται υπόψη! Αλλιώς θα αξιολογηθεί ο φυσικός στις Οινούσες και αλλιώς στην Εκάλη, αλλιώς στην Αγία

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:59:23 pm »
Οκ!!!!!!! δεν το ήξερα ότι ήταν αυτονόητο!!!! :-[

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Αυγούστου 23, 2012, 10:00:04 pm »
Υπάρχουν πράγματα στα οποία ο εκπαιδευτικός μπορεί και πρέπει να αναλαμβάνει δράσεις για την βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.δεν θα τα αναφέρω πάλι γιατί είναι λίγο πολύ γνωστά. ο καθένας μας πρέπει να προσπαθεί να βελτιώνει τις συνθήκες μάθησης και εργασίας σε ένα σχολείο με όλα τα δυνατά μέσα.να διεκδικεί χρήματα από προγράμματα, να αυτοβελτιώνει τις γνώσεις και τους ορίζοντες του να συνεχίζει να θέλει να προσφέρει όσο το δυνατόν ποιοτικές υπηρεσίες μάθησης.
όμως υπάρχουν και πολλές καταστάσεις οι οποίες πρέπει να υπάρχουν σε μία σχολική μονάδα και οι οποίες είναι υποχρέωση της πολιτείας να τις παρέχει στο πλαίσιο του ρόλου της.
αρνούμαι να μπω σε μία τάξη από την οποία λείπει η θέρμανση στα 1000 μέτρα υψόμετρο. ο καλύτερος δάσκαλος να είμαι υπάρχει και η αξιοπρέπεια σε μία μαθησιακή διαδικασία.δεν με νοιάζει τι έκαναν το 1950 οι δάσκαλοι , τα αποτελέσματα άλλωστε της ποιοτικής μας παρελθοντικής παιδείας τα βλέπουμε σήμερα αποτυπωμένα στην νοοτροπία κυβερνώντων και λαού.
Ζητούσαμε και ζητάμε ποιοτικά κτίρια και ποιοτικές συνθήκες εργασίας και όποιος νομίζει ότι με πατέντες και αναγωγές στο τι έκαναν κάποτε οι φοβεροί και τρομεροί δάσκαλοι του παρελθόντος, μπορεί να καθοδηγήσει την παιδεία του μέλλοντος, αυταπατάται.
Άλλη κουβέντα οι εκπαιδευτικοί που δεν παράγουν ικανοποιητικό έργο υπο τις οποιεσδήποτε συνθήκες και άλλο να λέμε ότι όποιος θέλει να δουλέψει μπορεί να το κάνει υπό τις οποιεσδήποτε άσχημες συνθήκες.
Με πατέντες δεν πάει ένα σχολείο μπροστά.χρειάζονται σοβαροί άνθρωποι αλλά και πόροι .οτιδήποτε από τα δύο λείπει δημιουργεί δυσλειτουργίες.και όσοι το αρνούνται δεν ξέρουν τι τους γίνεται γενικότερα
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2012, 10:01:37 pm από geochem »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144