0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως βλέπεις malioni, η αίσθησή σου είναι απολύτως σωστή. Όχι μόνο θα πέσουν ντομάτες, αλλά θα είναι και απολύτως δικαιολογημένες αν σκάσει κανείς άνεργος (ή ακόμη χειρότερα εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση που περνάει όχι απλά αξιολόγηση, αλλά του Ταντάλου τα πάθη καθημερινά) και διαβάσει τα παραληρήματα κρίσης μεγαλείου όπως αυτό που παραθέτω. Η Bitch θεωρεί πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο από την αξιολόγηση αλλά παράλληλα υποβιβάζει στο επίπεδο του τυχάρπαστου όποιον επιχειρήσει να το κάνει (άρα και ανίκανο να κρίνει μια καθηγητάρα του δικού της βεληνεκούς.)Δεν φοβάται μεν την αξιολόγηση, αλλά κρατά και μια πισινή για το ποιόν του αξιολογητή σε περίπτωση που της πουν άντε σπίτι σου κυρά μου να φτιάξεις φακές.Μας πρήξατε ποιος και ποιος θα κάνει αξιολόγηση. Όποιος το κάνει και για τον υπόλοιπο κόσμο, Μαρίες Αντουανέτες. Οι προϊστάμενοί σας, δηλ. το κράτος, και στη χειρότερη οι πελάτες σας, δηλ. οι γονείς. Ότι ισχύει για όλους μας στον σκληρό κόσμο, έξω από τη θαλπωρή του δημοσίου. Όσο δεν το δέχεστε, μη περιμένετε κανέναν να σας λυπηθεί για τα επόμενα 100 ευρώ που θα σας κόψουν.
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ
@Giannis1.Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις όμως.α) Αν ο εκπαιδευτικός στο ΙΣ δεν αποδίδει φεύγει.β) Αν ο γονιός θεωρεί ότι το παιδί του δεν μαθαίνει αλλάζει σχολείο και το ΙΣ κλείνειγ) Αν το υπουργείο θεωρήσει ότι το ΙΣ δεν ακολουθεί κάποιους κανόνες και γίνουν αναφορές το ΙΣ στιγματίζεται και κατά περιπτώσεις κλείνει κιόλας.Αν και είμαι λειτουργός σε ΔΣ η παραπάνω σύγκριση με θλίβει. Και ξέρεις τι με πείραξε περισσότερο. Η παιδαγωγική αντιμετωπιση του όλου θέματος που μας παραπέμπεις από κάποιους συναδέλφους. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα μπορεί να μην θέλουν να αξιολογηθούν ή θέλουν να αξιολογηθούν με δικά τους κριτήρια. Έτσι είναι άμα έτσι νομίζουν. * ΙΣ-ΔΣ = ιδιωτικό - δημόσιο.
α) Αν ο εκπαιδευτικός στο ΙΣ δεν αποδίδει φεύγει.
β) Αν ο γονιός θεωρεί ότι το παιδί του δεν μαθαίνει αλλάζει σχολείο και το ΙΣ κλείνει
γ) Αν το υπουργείο θεωρήσει ότι το ΙΣ δεν ακολουθεί κάποιους κανόνες και γίνουν αναφορές το ΙΣ στιγματίζεται και κατά περιπτώσεις κλείνει κιόλας.
Δεν φοβάται μεν την αξιολόγηση, αλλά κρατά και μια πισινή για το ποιόν του αξιολογητή σε περίπτωση που της πουν άντε σπίτι σου κυρά μου να φτιάξεις φακές.Μας πρήξατε ποιος και ποιος θα κάνει αξιολόγηση. Όποιος το κάνει και για τον υπόλοιπο κόσμο, Μαρίες Αντουανέτες. Οι προϊστάμενοί σας, δηλ. το κράτος, και στη χειρότερη οι πελάτες σας, δηλ. οι γονείς. Ότι ισχύει για όλους μας στον σκληρό κόσμο, έξω από τη θαλπωρή του δημοσίου. Όσο δεν το δέχεστε, μη περιμένετε κανέναν να σας λυπηθεί για τα επόμενα 100 ευρώ που θα σας κόψουν.
α) επειδή γνωρίζω από ΙΤ και όχι μόνο από εκπαίδευση θα σου απαντήσω. αν υπάρχουν βύσματα; Ναι. Πόσο αντέχουν. Όσο ο πελάτης πληρώνει. Επειδή για το 40μηνο δεν ξέρω τι λες ακριβώς αλλά υποψιάζομαι ότι μπορεί να αναφέρεσαι στον διορισμό τους στην Δημόσια εκπαίδευση αυτό είναι παθογένεια του Δημόσιου.
) επειδή γνωρίζω από ΙΤ και όχι μόνο από εκπαίδευση θα σου απαντήσω. αν υπάρχουν βύσματα; Ναι. Πόσο αντέχουν. Όσο ο πελάτης πληρώνει.
Υπήρξαν κάποια σχολεία που δίναν πτυχία νοσηλευτικής μαιμού και διορίζονταν κόσμος. Οι υπεύθυνοι του σχολείου οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Την απόφαση δεν την ξέρω.
Υπήρξε ιδιωτικό σχολείο σε μια περιφέρεια της νοτίου Ελλάδος, πρωτεύουσας νομού και όμορφης παραθαλάσσιας πόλης αναφέρθηκε ότι έγινε διαρροή θεμάτων πανελληνίων. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην μέση των εξετάσεων σε άλλο εξταστικό δημόσιο κέντρο και σταμάτησν αν δεν κάνω λάθος όλα τα ιδιωτικά σχολεία να είναι εξεταστικά κέντρα.
Επίσης, αυτά τα σε 4,5 ώρες ξυπνάω και τα θυμάσαι τότε που βγήκαμε και πήγαμε στο σχολείο κατευθείαν είναι όλα αστικοί μύθοι, απλά δεν συμβαίνουν
bitch εννοειται και η χαρτουρα....το'χω ξαναγραψει και με πηραν με τις ντοματες .....αξιολογηση και απο τους μαθητες και απο τους συναδελφους περα του διευθυντη!Ξερω ζω σ'εναν ονειρικο κοσμο!!!!