0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έξι χρόνια στα δημοτικά, σε πάνω από 10 δημοτικά, κάποιον να μην έχει πλήρες ωράριο δεν είδα. Ούτε έναν. Παλιότερα στη β/θμια ναι. Το καλύτερο όμως είναι άλλο. Το αν έχει ωράριο δεν έχει καμία σχέση με την αξιολόγηση. Δεν τέθηκε σαν κριτήριο, ούτε πρόκειται. Αντίθετα μετράνε η γνωριμία με το σύμβουλο, η καλή σχέση με το διευθυντή, το γλύψιμο, τα σεμινάρια με "κλήρωση" που οι γνωστοί είναι πάντα τυχεροί, τα σεμινάρια που κάποιοι απέκτησαν χωρίς παρακολούθηση, το αν συμμετείχαν στις ... πανελλαδικές και πολλές άλλες ομορφιές.
Άσχετα με τα συμφέροντα του καθένα εδώ μέσα και χωρίς να θέλω να σπάσω τη φούσκα που ζουν κάποιοι εδώ μέσα, οι μορφές αξιολογησεις και από πάνω προς τα κάτω και από κάτω προς τα πάνω υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις Ευρωπαικές χώρες/βόρεια Αμερική /Αυστραλία. 1) Ναι, ΔΕΝ είναι νόμιμο ο άλλος να έχει 8-10 μάθημα το πρωί και μετά να εξαφανίζεται από το σχολείο. 2) Ναι, ΔΕΝ γίνεται ο άλλος να μην κάνει μάθημα γιατί απλά βαριέται και να κάνει την ύλη με τα ίδια διαγωνίσματα τώρα 30 χρόνια.3) Ναι, δεν γίνεται η οργανική σου να είναι στο Καστελόριζο κι εσύ να έχεις αράξει Θεσσαλονική τώρα 20 χρόνια με αποσπάσεις. 4) Ναι δεν γίνεται να ΄βαζεις ότι εξετάσεις θες εσύ λες κ κάνεις αυτόνομη διδασκαλία και επειδή δεν κάνεις μάθημα, να βάζεις σε όλους 16-17-19 για να ξεφορτώνεσαι τους γονείς. Τράπεζα θεμάτων υπάρχει παντού κ πρέπει να υπάρχει. 5) Ναι δεν είναι παράλογο να αξιολογούν και οι γονείς σε σελίδα online.
Μιας και είστε και είμαστε επιστήμονες, άλλοι με απλά πτυχία*, άλλοι με μεταπτυχιακά* και άλλοι με διδακτορικά*, όταν θέλουμε να πείσουμε ας παραθέτουμε τουλάχιστον ένα link, μια πηγή βρε αδερφέ. Διαφορετικά η κουβέντα θα μένει σε επίπεδο καφενείου.Όχι πως την υποτιμώ αλλά νομίζω ότι προσβάλλει τη σπουδαιότητα, την αριστεία και το ηθικό ανάστημα κάποιων μελών .
Υ.Γ. Είμαι υπέρ της αξιολόγησης αλλά όχι να είναι ο αξιολογητής όρθιος με μαστίγιο και εγώ γονατιστός και δεμένος.
3) Ναι, δεν γίνεται η οργανική σου να είναι στο Καστελόριζο κι εσύ να έχεις αράξει Θεσσαλονική τώρα 20 χρόνια με αποσπάσεις.