0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σοβαρά τώρα; Υπάρχουν και κάποιοι που σιγονταρουν τις Δάφνες; Πού συμβαίνουν αυτά στα σχολεία και μάλιστα είναι και η καθιερωμένη κατάσταση;;;;!!!! Σώνει και καλά να μας αξιολογήσει η κάθε Δάφνη, η οποία κατά τα άλλα κάνει κρα να μπει σ'αυτό το απαξιωμενο σχολείο! Να μιλάς για τον εαυτό σου! Δεν επέτρεψα σε κανέναν να απαξιώσει το μάθημα μου, γιατί το κάνω σωστά ολοσωστα! Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων! Μαζεψου κοινώς...
Δηλαδή είναι παράλογο που οποιοσδήποτε εργαζόμενος θέλει να γυρίσει σπίτι του και στην οικογένειά του και ζητά αποσπάσεις γιατί δεν καταφέρνει να πάρει μετάθεση;;; Έτσι και κάποιος άλλος πάει στην οργανική του, είτε γιατί είναι από εκεί και το επιλέγει, είτε γιατί το επιλέγει για την μοριοδότηση.
Σύμφωνα με τους γονείς και τους μαθητές τα κάνω ολοσωστα. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν είμαι συνάδελφος σου! Μην έχεις τέτοιες αυταπάτες! Άλλοι με τον ιδρώτα μας και άλλοι με το σάλιο σας..
Θα καταργηθουν ολες οι υπηρεσιακες μεταβολες για χαρη σου....δεν θα βελτιωθουν θα καταργηθουν.
Ναι συνάδελφε, παράλογο είναι μόνο στο Ελλάντα γίνονται αυτά. Οι σχολικές μονάδες είναι ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ και οι οργανικές ανκουν ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΔΕΝ γίνεται εσύ επειδή θες να χωθείς στο δημόσιο , να λες ναι εγώ θα πάω στο Καστελόριζο και μετά να μην πατάς. Η οργανική στο χωριό ανήκει στο σχολείο. Άμα θες Λονδίνα που θέλουν ΟΛΟΙ παραιτησε και χτυπάς θέση εκει , που όμως ο ανταγωνισμός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Κρίμα είναι τα έρμα στο χωριό να μην έχουν σχολικό κλίμα και κάθε χρόνο να έχουν ΑΛΛΟ δάσκαλο-δεν είναι? επειδή οι συνδικαλισταδες και οι βιυλευτάδες θέλουν κάνουν ρουσφέτια??
Ελπίζω για τον Κούλη ΟΝΤΩΣ να αλλάξει το σύστημα και να γίνουν αυτόνομες οι σχολικές μονάδες όπως στη
Εσύ χώθηκες στο δημόσιο; Ξέρεις πόσο καιρό πήγα στο Καστελόριζο;; Εσύ πόσο καιρό πήγες; Ξέρεις για ποιο λόγο ζητάω να πάω στον τόπο μου;; Όχι μόνο εγώ αλλά και ο κάθε ένας από εμάς.
Ψυχραιμία! Μήπως κινείστε στα όρια του "άσχετου με το θέμα"; Έχουν σχέση οι αποσπάσεις;Και μια παρατήρηση, που θα εξηγήσει κάποιες "κάρτες": το πόσο έντονα γράφει κάποιο μέλος είναι σχετικό και περνάει από πολλά φίλτρα για να κριθεί.Όταν όμως χρησιμοποιείτε εκφράσεις κατάφορα προσβλητικές "κάνει μπαμ" και χάνετε το δίκιο σας και παίρνετε και καρτούλες.Ευχαριστούμε. Καλή συνέχεια.ΥΓ όπως πάντα αν τα γραφόμενά μου αφορούσαν τον τελευταίο ή κάποιο συγκεκριμένα μήνυμα θα ήμουν 100% ξεκάθαρος.