0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ ευτυχώς μας είπες ότι δεν την ψήφισες γιατί είχα σκάσει, κοιτα λέω το παιδί περίμενε μια ωραία σοβαρή αξιολόγηση κι εξαπατήθηκε ο καημένος…
Εγώ δεν την ψήφισα, αλλά αρκετοί από όσους την ψήφισαν περίμεναν αξιολόγηση, και αυτή έφερε επιθεωρητισμό.Γιαυτό άλλωστε και η ΔΑΚΕ διαρρηγνύει τα ιμάτιά της. Ακόμα και η ΔΑΚΕ κατάλαβε τι απατεώνας είναι η ακατανόμαστη.
Σοβαρα τώρα τι διαφορετικό περίμεναν; Σκεψου ότι αυτό δείχνει κ λαιτ μπροστά στο άλλο με τις υποχρεωτικές ποσοστωσεις.
Μήπως αντί για αντιπαραθέσεις να αναλογιστούμε και να προτείνουμε ένα διαφορετικό τρόπο αξιολόγησης που θεωρείται σωστός και ταυτόχρονα είναι αποδεκτός από τους αξιολογούμενους;Αν δεν με απατά η μνήμη μου η κοινώς αποδεκτή αξιολόγηση για την οποία δεν έχω ακούσει διαμαρτυρίες είναι αυτή που διενεργείται στα πανεπιστήμια. Νομίζω ότι η αξιολόγησή τους γίνεται από τους φοιτητές πριν από την εξέταση τους και άρα τη βαθμολόγηση;;;Αλήθεια τα μαθήματα στις σχολές γίνονται με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές θεωρίες ...
Εγώ φυσικά είμαι υπέρ μιας πραγματικής αξιολόγησης, αυστηρά και μόνο κάτω από ΟΛΕΣ τις παρακάτω προϋποθέσεις (μηδεμιάς εξαιρουμένης):1) Πανελλήνιες εξετάσεις από τράπεζα θεμάτων απεριόριστου μεγέθους και με εξασφαλισμένη την αξιόπιστη τυχαιότητα στην επιλογή των κοινών για όλους θεμάτων, ώστε να φανεί ποιος εκπαιδευτικός είναι τελικά ο καλύτερος στο γνωστικό αντικείμενο. Και αυτός ας αξιολογεί μετά τους υπόλοιπους για το γνωστικό. Στις πανελλήνιες φυσικά θα πρέπει να υποχρεωθούν να γράψουν και καθηγητές πανεπιστημίου, αν θέλουν να γίνουν αξιολογητές γνωστικού (στοιχηματίζω ότι οι περισσότεροι καθηγητές πανεπιστημίου θα πατώσουν στις γραπτές εξετάσεις, γιατί η πλειοψηφία τους είναι βύσματα που έχουν ανέρθει στην έδρα τους έρποντας και γλύφοντας).2) Κάμερα στους φερέλπιδες υποψήφιους αξιολογητές στα παιδαγωγικά με ταυτόχρονη κάλυψη του προσώπου και του ήχου των παιδιών, όταν αυτοί θα κάνουν δειγματικές διδασκαλίες σε ΤΥΧΑΙΑ σχολεία στα οποία θα τους καλούμε εμείς οι εκπαιδευτικοί για να διδάξουν και να μας δείξουν πόσο καλοί είναι στα παιδαγωγικά. Ώστε να φανεί ποιος πραγματικά είναι καλύτερος στο να επιβάλει παιδαγωγικό κλίμα στην τάξη, στην πράξη και όχι στην θεωρία. Στην συνέχεια ψηφοφορία από όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς, που βλέποντας τις κάμερες θα κρίνουμε αν ο φέρελπις αξιολογητής αξίζει πραγματικά τον τίτλο του. Και αυτός που θα κριθεί με αυτόν τον τρόπο από την ψήφο των εκπαιδευτικών ως ο καλύτερος παιδαγωγός, αυτός ας έχει μετά το δικαίωμα να αξιολογήσει τον καθένα από εμάς στα παιδαγωγικά.
Δηλαδή η ΔΑΚΕ τα ξέχασε όλα αυτά και περίμενε κάτι άλλο από την τωρινή υπουργό;
Ας είμαστε όμως για μια φορά καλόπιστοι, στο ότι όντως κοντράρουν την ακατανόμαστη, ακόμα και αν αυτό δεν το εννοούν και το κάνουν για άλλους σκοπούς (τους οποίους δυσκολεύομαι να διακρίνω).
οι άλλοι σκοποί είναι συγχωροχάρτι στην παράταξη ντεεεεεεεεε , πολύ αργά όμως... μάλλον το παράκαναν. ο ολμες πιο ήπιος ίσα που...
Λες να το έκαναν για συγχωροχάρτι, διαβλέποντας την συντριπτική ήττα τους; Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.... Είναι ένα ενδεχόμενο πάντως, τώρα που το λες....
μη λες τρελά (τουλάχιστον , όταν μιλάμε δυο μας). ήττα δεν θα υπάρξει συντριπτική. αλλά να τα έχουμε καλά με όλους. το μικρόσωμο σκυλάκι που γλείφει γενικώς δεν μπορεί να τα βάλει με τον λύκο , αλλά ένα γαβ γαβ το κάνει , για να μην το μαλώσει ο μικρος του τσομπάνη (έκανα ό,τι μπορούσα με τα γαβ γαβ μου... λέει το σκυλάκι )
μιλάς με γρίφους γέροντα.... να υπάρχει αξιολόγηση;ναι 216 οχι 214 δεν ξέρω δεν απαντώ 1 Σύνολο ψηφοφόρων: 424 431