0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και για να μην ισχύει τι θα κάνεις; κάθε μέρα απεργία;
Ναι...κάθε μέρα λευκή απεργία. Δηλαδή θα πηγαίνω στο σχολείο, θα κάνω ΟΛΕΣ τις δουλειές μου, εκτός από αυτήν.Στην λευκή απεργία η υπηρεσία πρέπει να υπολογίσει τι μείωση ημερομισθίου αναλογεί στην δουλειά που δεν κάνω, σε σχέση με την υπόλοιπη δουλειά της ημέρας που κάνω.Αν κάτσουν και το υπολογίσουν αυτό (που δεν θα το κάνουν, γιατί είναι τεράστια γραφειοκρατική μανούρα, στην οποία πάλι λευκή απεργία θα κηρύξουμε), και κόψουν π.χ. το 5% του ημερομισθίου μου, μετά θα πάμε στο δικαστήριο όπου θα αποδεικνύουμε ότι η δουλειά αυτή δεν ήταν το 5% του χρόνου μου, και άρα θα έπρεπε να κόψουν λιγότερα.
λευκή απεργία; δεν θα μπεις στην τάξη να κάνεις μάθημα; που θα κάτσεις; στο γραφείο τον καθηγητών;
Υπήρξαν κάποιοι που ξεσχίζονταν στο διάβασμα να μάθουν παιδαγωγικά, διδακτική και σχέδια μαθήματος συν το γνωστικό, όταν παράλληλα κάποιοι διορίζονταν με το 30μηνο!!! Ε ας μην είμαστε τόσο άδικοι και ισοπεδωτικοί!!!!
θα πηγαίνω στο σχολείο, θα κάνω ΟΛΕΣ τις δουλειές μου KAI το μάθημά μου, εκτός από την δουλειά της αξιολόγησης.Είδατε να έχει μείωση μισθού κάποιος από τους δεκάδες γενναίους διευθυντές, που απέργησαν και δεν υλοποίησαν την αξιολόγηση, εφαρμόζοντας την απόφαση για απεργία των ΕΛΜΕ τους; Κανένας δεν τιμωρήθηκε, η ακατανόμαστη έντρομη δεν τόλμησε να τους κόψει μισθό όσο ήταν στην εξουσία....Και θα τολμήσει τώρα, τώρα που είναι έτοιμη, με την διαφαινόμενη εκλογική της πανωλεθρία, να καταποντιστεί στον γκρεμό της αφάνειας;
Μα θα έλθει και θα σου πει, μπαίνω στην τάξη να σε δω. αφου στην τάξη θα είσαι.. τι θα του πεις ; μην μπεις;
Θα του πω ότι απεργώ από την αξιολόγηση, θα φωνάξω και την ΕΛΜΕ, και θα φύγει σαν λαγός.
Όμως οι νεοδιόριστοι βάση της υπουργού θα παραμείνουν δόκιμοι αν δεν αξιολογηθούν.....
ποια ελμε θα έλθει; στο ξερόνησο των Κυκλαδων και των Δωδ/ησων; με τι ; με ελικόπτερο;
Με το που θα πατήσει ο αξιολογητής το πόδι του στο νησί, θα καλοπεράσει.Το ερώτημα που πρέπει να σε απασχολεί δεν είναι πως θα έρθει η ΕΛΜΕ στο νησί, αλλά πως θα φύγει ο αξιολογητής από το νησί.
κοίταξε μην σε κάνει πακετάκι και φυγεις μαζί του...
Θα δούμε ποιος θα φύγει πακετάκι....Οι εκλογές πλησιάζουν!!!!