0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιες εκλογές βρε συνάδελφε; βλέπεις η ελληνική κοινωνία να νοιάζεται για τα εκπαιδευτικά; προηγείται ο Κούλης... έχει άλλα target group εκλογέων ...δεν νοιάζονται αν βγεις ανεπαρκής και σε διώξει...
Τώρα, σοβαρά μιλώντας, αναξιολογητής σε σχολείο νησιού ΔΕΝ θα τολμήσει να πατήσει το πόδι του.Οι ελμε και τα σχολεία προετοιμάζονται για την υποδοχή του.Κυριακή κοντή γιορτή....
...και θα απολυθούν κρινεται η μονιμοποίησή τους
Θα απολυθούν επειδή άσκησαν το συνταγματικό τους δικαίωμα στην απεργία; Αδύνατον!
και με την αξιολόγηση που σου κάνει ο διευθυντής; μέσα στα υπηρεσιακά καθήκοντα ειναι και η η συμμετοχή στην αξιολόγηση...
Ο διευθυντής δεν αξιολογεί, άσχετα που η ακατανόμαστη το ονομάζει έτσι διαστρεβλώνοντας τις λέξεις.Ο διευθυντής αναφέρει την υπηρεσιακή μου συνέπεια, και η αναφορά του είναι αποδεκτή, τουλάχιστον από εμένα.
αρα μιλάμε για a la carte αξιολογηση
Προσωπικά γράφω την αξιολόγηση και τους αξιολογητές σρα παλαιότερα των υποδυμάτων μου. Εγώ -ποταν έρθει η ώρα- θα ετοιμάσω το μάθημα με τα παιδια, θα τους πως τι πρέπει να απαντανε, θα το κάνουμε πρόβα κλπ Αν θέλουν να το καρφώσουν στον σύμβουλο ας το κάνουν και πάλι θα κανω το ίδιο. Το θέμα είναι όμως η εγκυκλιος που βγήκε. Ο τρόπος που είναι γραμμένος δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των χιτών (παλιά ομάδα χ) που έχουμε για επικεφαλής. Και καλά αυτό τρώγεται. Το χειρότερο είναι τύποι (εκπειαδευτικοι ή μη) (πανομούσιας κλπ) που τους υποστηρίζουν. Ρε αϊ ξυστίτε....
λεμε για τα επιχειρηματα και τις δικαιολογιες που εφευρισκουν οι μαθητες μας οταν καθυστερησουν στο μαθημα ή ειναι αδιαβαστοι και θελουν να αναβληθει το διαγωνισμα αλλα με αυτα που διαβαζω εδω απο εκπαιδευτικους( ; ) ..........................
Τι είδους εκπαιδευτικός μπορεί να είναι κάποιος, όταν είναι καλύτερος στο γνωστικό αντικείμενο και παρ' όλα αυτά αποδέχεται να κριθεί από έναν χειρότερό του στο γνωστικό;;; Τι είδους εκπαιδευτικός μπορεί να είναι κάποιος, όταν αποδέχεται να κριθεί στα παιδαγωγικά και στις πρακτικές διδασκαλίας από ανθρώπους που έχουν να μπουν στην τάξη 20 χρόνια;;;