0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη καποιοι βρισκουν αστεια ολα αυτα…Τι θα συμβει..;Θα ερθει ο επιθεωρητης. Μια και δυο φορές. Θα μας αξιολογησει.Καποιοι τυχεροι θα παρουν την εγκριση του. Καποιοι άλλοι (με τα προσωπικα του κριτηρια) θα παρουν την ταμπελα του ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ.Εκει πλεον ολα παιζουν. Μεχρι και απολυση. Αυτα. Δεν νιωθω ανετα με αυτο. Λυπαμαι.
Πρέπει να σταματήσουν να λένε και να κομπάζουν οτι διόρισαν 25.000 εκπαιδευτικούς.Δεν έχουν διορίσει ΚΑΝΕΝΑΝ. 25.000 αναπληρωτές έβαλαν που τούς πληρώνουν και Ιούλιο-Αύγουστο.Θέλουν να απολύσουν. Εύχομαι να αλλάξει το πράγμα.
αρα δεν θα ειχες προβλημα να σε αξιολογησει καποιος καλυτερος στο γνωστικο, ο οποιος ηταν στην ταξη μεχρι φετος, (κατα τα αλλα εισαι κατα της αξιολογησης)
Εγώ φυσικά είμαι υπέρ μιας πραγματικής αξιολόγησης, αυστηρά και μόνο κάτω από ΟΛΕΣ τις παρακάτω προϋποθέσεις (μηδεμιάς εξαιρουμένης):1) Πανελλήνιες εξετάσεις από τράπεζα θεμάτων απεριόριστου μεγέθους και με εξασφαλισμένη την αξιόπιστη τυχαιότητα στην επιλογή των κοινών για όλους θεμάτων, ώστε να φανεί ποιος εκπαιδευτικός είναι τελικά ο καλύτερος στο γνωστικό αντικείμενο. Και αυτός ας αξιολογεί μετά τους υπόλοιπους για το γνωστικό. Στις πανελλήνιες φυσικά θα πρέπει να υποχρεωθούν να γράψουν και καθηγητές πανεπιστημίου, αν θέλουν να γίνουν αξιολογητές γνωστικού (στοιχηματίζω ότι οι περισσότεροι καθηγητές πανεπιστημίου θα πατώσουν στις γραπτές εξετάσεις, γιατί η πλειοψηφία τους είναι βύσματα που έχουν ανέρθει στην έδρα τους έρποντας και γλύφοντας).2) Κάμερα στους φερέλπιδες υποψήφιους αξιολογητές στα παιδαγωγικά με ταυτόχρονη κάλυψη του προσώπου και του ήχου των παιδιών, όταν αυτοί θα κάνουν δειγματικές διδασκαλίες σε ΤΥΧΑΙΑ σχολεία στα οποία θα τους καλούμε εμείς οι εκπαιδευτικοί για να διδάξουν και να μας δείξουν πόσο καλοί είναι στα παιδαγωγικά. Ώστε να φανεί ποιος πραγματικά είναι καλύτερος στο να επιβάλει παιδαγωγικό κλίμα στην τάξη, στην πράξη και όχι στην θεωρία. Στην συνέχεια ψηφοφορία από όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς, που βλέποντας τις κάμερες θα κρίνουμε αν ο φέρελπις αξιολογητής αξίζει πραγματικά τον τίτλο του. Και αυτός που θα κριθεί με αυτόν τον τρόπο από την ψήφο των εκπαιδευτικών ως ο καλύτερος παιδαγωγός, αυτός ας έχει μετά το δικαίωμα να αξιολογήσει τον καθένα από εμάς στα παιδαγωγικά.
Εγώ ψήφισα ΝΑΙ στην αξιολόγηση, αλλά μετά από τα επιχειρήματα του συναδέλφου το γυρνάω σε "δεν ξέρω-δεν απαντώ". Ας βάλουν πρώτα αξιολόγηση σε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, καθηγητές πανεπιστημίου, βουλευτές, δικαστές και στο τέλος, αφού βάλουν σε όλους αυτούς, ας βάλουν μετά και σε μας τους δασκαλάκους.Αξιολόγηση από πάνω προς τα κάτω, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτη απαίτησή μου. Δεν αξιολογείς πρώτα τα πόδια όταν αυτά κλωτσάνε δεξιά και αριστερά, ο χαζός ο εγκέφαλος φταίει καταρχήν.
Τι νομίζατε; Ότι με ένα ξερό ναι/όχι μπορείτε να με τυλίξετε σε μια κόλα χαρτί; Όχι! Κορόιδα που ψηφίζουν με κατευθυνόμενο τρόπο και με κατευθυνόμενες επιλογές ψηφοφορίας να ψάξετε να βρείτε αλλού! Εκπαιδευτικός είμαι, δεν είμαι μακάκας....
αχ ποσο σας ζηλευω εσας τα νιατα, καλα τα λετε εκει στα ΕΑΑΚ, οταν παρεις πτυχιο και με το καλο μπεις και σε ταξη τα ξαναλεμε....
οι ελμε ειναι 86
https://fresh-education.gr/%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%b1%ce%bb/ Αξιολόγηση: Πότε η διδασκαλία υπερκαλύπτει το “ικανοποιητικό επίπεδο”Πηγή άρθρου: Αξιολόγηση: Πότε η διδασκαλία υπερκαλύπτει το “ικανοποιητικό επίπεδο” | fresh-education
Και δεν λέω το "ξεκουτιασμένος στα πρόθυρα σύνταξης" χωρίς στοιχεία... Αυτό αποδεικνύεται , από τα λίγα που έχεις πει εδώ μέσα. π.χ.Όταν τις 94 ΕΛΜΕ τις μετράς 86, ή είσαι του περασμένου αιώνα, ή έχεις ξεκουτιάνει και δεν ξέρεις να μετράς....
94 βγαινουν με τις ελμε της γερμανιας, της σιβιτανιδειου,των προτυπων, και 2 ανενεργες σε νησια.(αυτες βεβαια μπορει να ενεργοποιηθουν αλλα για φετος αυτο ισχυει)
H αξιολόγηση δεν ισχύει για τα πρότυπα, για την σιβιτανίδειο ή για τα σχολεία της γερμανίας; Φυσικά και ισχύει, ξεκίνα το μέτρημα των ΕΛΜΕ που θα απεργήσουν λοιπόν, και σταμάτα καταφεύγεις σε προσωπικές επιθέσεις δήθεν ότι κάποιοι δεν είμαστε εκπαιδευτικοί, αποπροσανατολίζοντας την συζήτηση (μιας και αυτός είναι ο στόχος σου). Αυτά είναι του κόλπα του περασμένου αιώνα, όπως είσαι και εσύ άλλωστε.
πριν δεν σου ειπα να τα αφομοιωσεις και μετα θα παμε παρακατω? δεν θα βιαζεσαι, σου ειπα θα στα εξηγησω σιγα σιγαΥ.Γ. μην τα παιρνεις προσωπικα και χαιρεσαι που ασχολουσαι μαζι σου χαζοτρολακι, τα γραφω για να ενημερωνεται ο κοσμος που μπαινει και διαβαζει και ΑΝΗΚΕΙ στην εκπαιδευση,(οτι η ελμε σιβιτανιδειου θα κανει απεργια εναντιον της αξιολογησης ηταν πολυ πετυχημενο μουαχαχαχαχα)