0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω μέχρι το σχηματισμό νέας κυβέρνησης πόσοι από τους νεοδιορισθέντες θα έχουν προλάβει να αξιολογηθούν οριστικώς... Μάλλον, κανένας (αδυναμία εύρεσης χρόνου του συναδέλφου, αδυναμία συντονισμού & κανονισμού ραντεβού κλπ.)...
Από αυτούς που ανέλαβαν, λέω.Καλά, δεν είναι το ίδιο, αφού οι περισσότεροι Δ/ντές έχουν καλές ή και στενές σχέσεις με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους και δεν θα μπουν μέσα στην αίθουσα να τους κρίνουν.
να υπάρχει αξιολόγηση;ναι218 (49.7%)οχι221 (50.3%)Eντάξει, τα λόγια είναι περιττά..
Να πούμε εδώ πως αρκετοί από τους συναδέλφους που ψήφισαν ναι ενδεχομένως να εννοούν κάποιου άλλου είδους και μορφή αξιολόγησης και όχι τον επιθεωρητισμό της Σαχλαμαρέως!!!
Το θέμα των επιμορφώσεων είναι πονεμένη ιστορία. Υπάρχουν επιμορφωτές που έχουν 100 μόρια, και άλλοι με 5, που καυχώνται ότι είναι επιμορφωτές! Αλήθεια, να μας αξιολογήσουν, όταν δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική επιμόρφωση για τα νέα προγράμματα σπουδών; Υπάρχουν παλιοί συνάδερφοι, λίγο πριν την σύνταξη, που τους έχει κάνει κάποτε μια επιμόρφωση ο ίδιος ο σύμβουλος και αυτοί εφαρμόζουν το δικό του σχέδιο μαθήματος. Εγώ που είμαι πολύ πιο νέα στο ίδιο σχολείο και από όσα σχολεία πέρασα δεν έλαβα καμιά επιμόρφωση σε σχέση με την διδακτική μεθοδολογία, θα κριθώ μη ικανοποιητική σε σχέση με όσους εφαρμόζουν το σχέδιο διδασκαλίας του συμβούλου, έτσι δεν είναι; Είναι απίστευτο το ότι θέλουμε μόνοι μας να συμμετάσχουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.