0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο ΦΕΚ αναγράφεται:"2. Οι αξιολογούμενοι το αργότερο μέχρι τη συζήτηση προετοιμασίας με τον αξιολογητή τους θα πρέπει να έχουν καταχωρίσει στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή όσα αναφέρονται στο άρθρο 9 της υπό στοιχεία 9950/ΓΔ5/27.1.2023 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (
TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Ε, ναι... Να λέει αυτός ο ακατανόμαστος Πορτοσάλτε κι ο Οικονόμου πως είμαστε τεμπέληδες και καθόμαστε και πληρωνόμαστε...! Ενώ αυτοί που "τα παίρνουν" χοντρά και λιβανίζουν καθημερινά τον Μητσοτάκη & το δήθεν έργο του από το δήθεν αντικειμενικό κανάλι τους, είναι σωστοί και ικανότατοι στη δουλειά τους...!
Στην αυριανή γενική συνέλευση της ΟΛΜΕ να ελπίζουμε; ;Ή εδώ γελάμε; Μιλάω στους νεοδιόριστους .Την Τετάρτη λέει απεργία. Παιδιά μιλήστε. Tο γεγονός ότι πρώτοι εμείς θα καούμε και οι υπόλοιποι ίσως να τη γλυτώσουν αν δεν προλάβουν λόγω εκλογών, δεν πρέπει να είναι δικαιολογία..Τα συνδικαλιστικά όργανα ακόμη και οι μη κυβερνητικοί κάνουν τις πάπιες. Τι κάνουμε; το δεχόμαστε μοιρολατρικά γιατί δε γίνεται αλλιώς και "είναι πολλά τα λεφτά Άρη"; Να ελπίζουμε κάπου; Για την απεργία ποια είναι η γνώμη σας;Να διευκρινίσω: Δεν καλώ σε επανάσταση, να καταλάβω θέλω ή να επιβεβαιώσω τις σκέψεις μου.Δεν είναι επιθετικό το ύφος, ανησυχία και αγωνία βγάζω.
Την Τετάρτη λέει απεργία. Παιδιά μιλήστε. Tο γεγονός ότι πρώτοι εμείς θα καούμε και οι υπόλοιποι ίσως να τη γλυτώσουν αν δεν προλάβουν λόγω εκλογών, δεν πρέπει να είναι δικαιολογία..Να διευκρινίσω: Δεν καλώ σε επανάσταση, να καταλάβω θέλω ή να επιβεβαιώσω τις σκέψεις μου.Δεν είναι επιθετικό το ύφος, ανησυχία και αγωνία βγάζω.
του απαντάς ευγενικά ότι ναι μεν, αλλά όχι...
Η ΔΟΕ στέλνει εξώδικα στις ΔΕ που δεν έχουν προχωρήσει στις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των νεοδιόριστων. Υπάρχει απεργία στις 15/2 και ο αγώνας θα κλιμακωθεί (αποχή από εξωδιδακτικά καθήκοντα, στάσεις εργασίας κλπ.).Τώρα, στην περίπτωση που κάποιος σύμβουλος σε καλέσει τηλεφωνικώς για να κανονίσετε ραντεβού, του απαντάς ευγενικά ότι ναι μεν, αλλά όχι..., αφού έχεις κανονίσει διαγωνίσματα τετραμήνου, εκθέσεις κλπ. και του τονίζεις ότι επείγεσαι να ολοκληρώσεις την ύλη έγκαιρα, ώστε να είσαι σωστός/-ή & συνεπής μ' αυτή τη σημαντικότατη παράμετρο του πραγματικού σου έργου! Ας σου ξανατηλεφωνήσει τον επόμενο μήνα... Εν τω μεταξύ, το ίδιο να πράξουν όλοι όσοι ενοχληθούν, οπότε... η αξιολόγηση της Κεραμέως, αναβάλλεται επ' αόριστον.
μα καλά θα τους πεις μην έλθεις γιατί βάζω διαγωνίσματα; κάθε μέρα βάζεις θα σου πει; θα έλθω να δω ένα που δεν έχεις...δεν διλαγεις εσύ την ημέρα...σου λέει αυτός: θα έλθω την άλλη εβδομάδα...
(κι εφόσον και εάν...). Πηγαίνετε πρώτα σε κάποιον άλλον συνάδελφο που δεν έχει ούτε τόσο φόρτο εργασίας ούτε τόσες μετακινήσεις! Απλά κι ωραία! Μη "μασάτε", λοιπόν ό,τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα που δεν έχει άμεσα σχέση με αυτό τον αναίτια μπελά της αξιολόγησης της Κεραμέως...!