0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά θα βγει παράνομη η απεργία αποχή. Μετά πως προχωράμε; αναγκαζόμαστε να κάνουμε την αξιολόγηση;
Λογικά,θα επαναπροκηρυχθεί απεργία-αποχή ανά τοπική ελμε.Τότε ο Πιερρακάκης θα πρέπει να σύρει στα δικαστήρια την κάθε ελμέ ξεχωριστά.
Ειλικρινής απορία, η απεργία-αποχή από την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας γιατί δεν προκηρύχθηκε από τις τοπικές ελμε ή από την ΑΔΕΔΥ;
Ο Επόπτης Ποιότητας της Εκπαίδευσης ή ο Περιφερειακός Επόπτης Ποιότητας της Εκπαίδευσης κατά περίπτωση, εντός των επόμενων τριών (3) εργάσιμων ημερών ελέγχει μακροσκοπικά την πληρότητα της αιτιολογίας της αξιολογικής έκθεσης.
Ειλικρινής απορία: τι σημαίνει "μακροσκοπικά";
Αυτό που βλέπεις με .....το μακροσκόπιο!
sos ειδικα η παραγρ 4 για τους νεοδιοριστους (Περιοδικότητα αξιολόγησης δόκιμων εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π. – Ε.
1.α) Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που κηρύσσουν απεργία στις υπηρεσίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις που αναφέρονται στο άρθρο 19 παρ. 2 του ν. 1264/1982, όπως συμπληρώθηκε με τις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 3 του ν. 1915/1990, πριν ασκήσουν το δικαίωμα της απεργίας υποχρεούνται να καλέσουν τον εργοδότη με έγγραφο, που κοινοποιείται με δικαστικό επιμελητή σε Δημόσιο διάλογο για τα αιτήματα αυτής.
1. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που κηρύσσουν απεργία στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ, τα ν.π.δ.δ., καθώς και σε φορείς, υπηρεσίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις που αναφέρονται στην παρ. 2 του άρθρου 19, υποχρεούνται να καταθέσουν ενώπιον του Ο.ΜΕ.Δ. (Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας) αίτηση διεξαγωγής δημόσιου διαλόγου για τα αιτήματα της απεργίας. Η αίτηση αυτή, μαζί με κατάλληλη πρόσκληση σε συνάντηση ανάδειξης μεσολαβητή στον τόπο, ημέρα και ώρα που ορίζει ο Ο.ΜΕ.Δ., επιδίδεται στον εργοδότη με δικαστικό επιμελητή, με ευθύνη των συνδικαλιστικών οργανώσεων που κηρύσσουν την απεργία, το αργότερο συγχρόνως με τις επιδόσεις που προβλέπονται στην παρ. 1 του άρθρου 19 και την παρ. 2 του άρθρου 20.
[...]Εφόσον το λέει ξεκάθαρα η απόφαση κι εφόσον πλέον ΔΟΕ, ΟΛΜΕ κι ΑΔΕΔΥ έχουν αρχίσει να στέλνουν εξώδικο για τις απεργίες τους (παλιότερα ήταν κι αυτός ένας λόγος που έβγαιναν παράνομες, το ότι δηλαδή δεν είχαν ενημερώσει από πριν με εξώδικο), γιατί εξακολουθούν να μην ακολουθούν αυτό το υποχρεωτικό βήμα και καταδικάζουν την όποια απεργία να κριθεί παράνομη; [...]Κι αν το βλέπουν (κι άρα έχουν εντολές να μην κάνουν τίποτα γι'αυτό), μήπως είναι στημένο το παιχνίδι;;;;
Τόσο δύσκολο είναι να προσφύγουν στον Ο.ΜΕ.Δ; Μερικές φορές, το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ...